PRETVORITE ITALIJANSKI SPECIJALITET U SRPSKI U VLASTITOJ KUHINJI: Rezultat će vas ostaviti bez TEKSTA
Foto: Printscreen/Bakina kuhinja

VEĆ DANAS

PRETVORITE ITALIJANSKI SPECIJALITET U SRPSKI U VLASTITOJ KUHINJI: Rezultat će vas ostaviti bez TEKSTA

Jednostavno se priprema, a daje snagu za ceo dan

Objavljeno: 13:25h

Potrebno je: lazanje nekoliko lista 200 gr šunke 200 gr suvog vrata 150 gr listova kačkavalja 200 gr kisele pavlake malo kečapa 1 jaje rendani kačkavalj

Priprema:

Lazanje obariti u vodi 5-6 min. Obarene lazanje staviti u hladnu vodu pa na krpu da upije vodu. izmešati pavlaku u jaje.

Na list lazanje premazati pavlaku pa poređati šunku.

Hrana
foto: Printscreen/Bakina kuhinja

Preko šunke premazati pavlaku, pa poredjati suvi vrat. Preko ide opet pavlaka pa list kačkavalja ...pavlaka i na kraju kečap.

Hrana
foto: Printscreen/Bakina kuhinja

Uviti u rolnicu i ređati u podmazan pleh. Peći na 200 stepeni C oko 35 min. Vrhunske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.