ŽENA OTKRILA SJAJNE I NEOBIČNE TRIKOVE SA PASTOM ZA ZUBE: Sa njom čisti SVE ŽIVO (VIDEO)
Patike, Foto: Printscreen/Tik-Tok/linsei_kueenofclean

STVARNO RADI

ŽENA OTKRILA SJAJNE I NEOBIČNE TRIKOVE SA PASTOM ZA ZUBE: Sa njom čisti SVE ŽIVO (VIDEO)

Krombi kaže da će verovatno svaka pasta obaviti sličan posao jer obično sve imaju isti sastav

Objavljeno: 18:10h

Stručnjak za čišćenje i autorka Linsi Krombi nedavno je podelila svoje trikove za korišćenje paste za zube u videu u kojem kaže da pored pranja zuba često koristi pastu za zube u domaćinstvu.

U svom videu, Krombi, pod imenom linsei_kueenofclean, pokazuje kako krpom trlja malo paste za zube o peglu, kako bi uklonila mrlje sa nje.

Njen drugi savet je kako očistiti prljave patike, za šta koristi četkicu za čišćenje i pastu, a nakon kratkog trljanja patike zaista izgledaju skoro kao nove.

Pasta se, pokazala je, može koristiti i za čišćenje srebrnog pribora za jelo sa kojeg lako uklanja mrlje od vode i kamenca.

Poslednji trik pokazuje kako sunđerom i pastom besprekorno čisti sudoperu od nerđajućeg čelika, koja je posle kratkog trljanja zablistala kao nova.

Krombi kaže da će verovatno svaka pasta obaviti sličan posao jer obično sve imaju isti sastav, a za savršeno čiste čaše savetuje dodavanje limunove kore u mašinu za pranje sudova.

„Stavite ga u prostor za pribor za jelo i čaše će biti svetlije nego kod bilo kog drugog sredstva za kupovinu“, rekla je ona.

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.