VIDIMO TI GOLO TELO, NE BI TREBALO DA BUDEŠ TU: Pojavila se u marketu u SE*SI ODEĆI, pa izazvala HAOS (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

NA ČIJOJ STE STRANI?

VIDIMO TI GOLO TELO, NE BI TREBALO DA BUDEŠ TU: Pojavila se u marketu u SE*SI ODEĆI, pa izazvala HAOS (FOTO, VIDEO)

Devojka dodaje da joj je zatim rekao da ona ne poštuje sebe dovoljno i da je prekršila dreskod supermarketa

Objavljeno:

Žena po imenu Džaja požalila se na Tviteru na neprijatnost koji je doživela u supermarketu Asda u Londonu, kada joj je zaposleni rekao da je svojom odećom prekršila njihova pravila odevanja.

Ona se u prodavnici pojavila u trenerci, majici koja je malo otkrivala stomak i duksu koji je nosila preko, a radnik supermarketa joj je rekao da je "maltene gola i da ne bi trebalo da bude tu".

Džaja je o ovom incidentu objavila detalje na društvenim mrežama, ali i video u kojem se čuje kako joj radnik kaže: "Skoro da ti potpuno vidimo telo. Menadžer će sada doći".

Devojka dodaje da joj je zatim rekao da ona ne poštuje sebe dovoljno i da je prekršila dreskod supermarketa.

"Nije stvar u tome što ti ne poštuješ sebe, mi u Asdi imamo pravila", čuje se on na snimku.

"Večeras u Asdi jedan zaposleni mi je rekao da ne nosim dovoljno odeće, da ne poštujem sebe, da sam gotovo gola i da ne treba da budem tu. Iskreno, ovo je najodvratnije ponašanje koje sam doživela", napisala je Džaja uz video.

Na njenu objavu stigao je i odgovor iz supermarketa, u kojoj su joj zahvalili što je skrenula pažnju na to, dodajući da to "nisu pravila ponašanja Asde", te da im je veoma žao zbog iskustva koje je doživela.

Devojka
foto: Printscreen/Tiktok

Oni su dodali i da su razgovarali sa menadžerom radnje o incidentu i pitali je kako mogu da se iskupe, tako da je definitivno jasno da je devojka bila sasvim pristojno obučena u prodavnici.

Mnogi su reagovali na ovaj događaj, a devojka po imenu Zoi prokomentarisala je da bi "bilo sjajno kada bi muškarci prestali da glume policajce koji kontrolišu žensku odeću".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.