O, NE! Ova 3 HOROSKOPSKA znaka će POTPUNO poludeti do 14. novembra, bolje im se sklonite sa PUTA
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

O, NE! Ova 3 HOROSKOPSKA znaka će POTPUNO poludeti do 14. novembra, bolje im se sklonite sa PUTA

Njima se loše piše...

Objavljeno: 19:27h

Položaj planeta ove nedelje mnogima će doneti veoma pozitivna dešavanja u životu, ali tri horoskopska znaka nisu te sreće. Njima će trigon Meseca sa Uranom i opozicija Merkura sa Uranom, kao i Sunce u Škorpiji, doneti mnogo poteškoća.

Bik

Ove nedelje se osećate kao da se ceo svet kreće u smeru suprotnom od vašem. Moguće je da ćete se osećati i kao da vam nešto izmiče iz ruku, a to vam se nimalo ne dopada.

Posebno vam smeta što izgleda kao da se svi bez ikakvih problema prilagođavaju na neke nove okolnosti, dok vama to nikako ne polazi za rukom. Zato ste ljuti i spremni da izbacite bujicu neprijatnih reči na svakoga ko pokaže da uživa.

Ipak, nešto ćete i naučiti. U toku ove nedelje shvatićete da još uvek učite kako da živite život na svoj način, ali će vas nervirati što nije sve pod vašom kontrolom.

Škorpija

Ono što će vas posebno naljutiti ove nedelje je to što ste imali planove za zabavu i uzbuđenje, a već na početku vam deluje kao da se ništa od toga neće ostvariti. Vaši prijatelji i saradnici vam zapravo stoje na putu i uopšte nemate tolerancije za njih.

Nećete se mnogo ni suzdržavati, već ćete nemilosrdno ulaziti u rasprave sa bliskim ljudima i ponašaćete se kao tempirana bomba – svi će se plašiti da vam priđu jer niko ne zna kada ćete da "eksplodirate".

Razlog svemu tom je vaš osećaj odbačenosti. Želeli ste nešto što vam se nije ostvarilo i pošto ste shvatili da zapravo nad time niste imali kontrolu, sada ste ogorčeni i svađate se sa svima.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe ove nedelje će se osećati užasno usamljeno i odatle će poteći svi problemi. Vi inače ne volite predugo da budete sami jer postajete usamljeni i očajni.

Osim toga, moguće je i da ste imali neki nesporazum sa bliskom osobom, pa vam je to ostavilo "gorak ukus u ustima". Ono što vas posebno tišti je što ne znate kako da popravite taj odnos.

S druge strane, pomalo i kao da ste se navikli na taj osećaj, pa vam donekle i prija što ne morate da se smeškate kako biste ubedili nekoga da ste dobro.

Bonus video:

04:14

BRZE VESTI 08.11.2021. 12:55

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.