VELIKI ŽIVOTNI PREOKRET NA SAMOM KRAJU GODINE: Horoskop otkriva kome se smeše ljubav, novac i PROŠIRENJE PORODICE
Horoskop, Foto: Profimedia

horoskop

VELIKI ŽIVOTNI PREOKRET NA SAMOM KRAJU GODINE: Horoskop otkriva kome se smeše ljubav, novac i PROŠIRENJE PORODICE

U novembru i decembru promeniće se sudbina svih horoskopskih znakova, ali ne brinite, biće veličanstvene.

Objavljeno: 17:49h

Pojedince čeka neverovatna sreća u novcu. Zahvaljujući stečenoj finansijskoj nezavisnosti, imaće priliku voditi stil života o kojem su dugo maštali. Drugima će procvetati porodični odnosi, ljubav...

U novembru i decembru promeniće se sudbina svih horoskopskih znakova, ali ne brinite, biće veličanstvene. Sudbina se izgleda odlučila promeniti baš pred kraj jednog poglavlja. Horoskop otkriva kakva sreća vas očekuje, mnogi će imati i više sreće nego u prethodnih 10 meseci.

Ovan, Rak, Vaga, Jarac

Kraj godine ovim znakovima doneće puno romantike. Oni zapravo neće imati vremena niti da shvate što se zapravo događa. Na ljubavnom polju sve će im se promeniti i to brzinom svetlosti. No ne morate brinuti. Promene će biti pozitivne i doneće vam sreću i energiju.

Osim ljubavi, moguće je da vas u novembru očekuju neke ugodne stvari na finansijskom polju i razvoja karijere. Preseljenje u novi dom i kupovina automobila mogu nekima biti savršeni poklon.

Blizanci, Devica, Strelac, Ribe

Astrolozi predviđaju da će ovi horoskopski znakovi krajem godine biti vrlo sretni jer ih čeka neverovatna sreća u novcu. Zahvaljujući stečenoj finansijskoj nezavisnosti, oni će imati priliku da vode stil života o kojem su dugo maštali. U profesionalnom smislu, za njih će sve ispasti i više nego su zamišljali. Projekti koje ste započeli biće izuzetno uspešni i nastavićete se uspešno penjati na lestvici karijere.

Svaki korak vas približava uspehu i pobedi - samo treba promenama reći da!

Bik, Lav, Škorpija, Vodolija

Ovi znakovi mogli bi ostvariti neostvarene želje na porodičnom planu. Odnosi će im postati topliji i iskreniji, a biće usmereni jedni na druge. Odnosi roditelja i dece postaju bliži no ikad, pronalazite zajednički jezik i odbacujete sve sumnje u svoje odluke i postupke kao roditelja.

Neophodno je zaboraviti nepotrebne strahove i radovati se dobrim vestima. Očekuje vas neizreciva radost, a praznična atmosfera će to samo upotpuniti, piše Atma.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.