ŽUDIM DA IMAM GRUPNJAK I NE PLAŠIM SE DA PRIZNAM: Suprug ne zna da sam to RANIJE RADILA i sada sam u PROBLEMU
Ilustracija, Foto: Profimedia

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ŽUDIM DA IMAM GRUPNJAK I NE PLAŠIM SE DA PRIZNAM: Suprug ne zna da sam to RANIJE RADILA i sada sam u PROBLEMU

Amerikanka se boji da će joj zbog toga propasti brak

Objavljeno:

Žena je otkrila da želi da se zabavi s još jednom ženom, no njen suprug nije zainteresovan.

Amerikanka se boji da će joj zbog toga propasti brak. Ona ima 39 godina i sa suprugom je u braku već duži niz godina. Upoznali su se pre pet godina na aerodromu u Arizoni. Sedeli su jedno kraj drugog na letu i pričali tokom leta od 19 sati.

Nedugo pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga bila je u vezi s još troje ljudi, s dečkom, s jednom ženom i još jednim muškarcem. Ona je tada objasnila svom sadašnjem suprugu da je bila s više ljudi u isto vreme, no on je rekao da će biti s njom jedino ako u vezi budu njih dvoje.

"On sada ima 46 godina. Ispričala sam mu da mi nedostaje žensko društvo. Dve godine nakon toga nisam srećna. Nije da mi nedostaje samo seks sa ženom, nedostaje mi intimnost. Mislite li da bi mi seks u troje pomogao da se rešim osećaja tuge? Rekla sam mu kako se osećam ali nisam sigurna može li naš brak to izdržati", napisala je žena.

"Trojka se možda čini kao rešenje problema, ali nije. Recite suprugu da ste nesrećni i recite mu da vam je dosta više kućnih obaveza i da želite malo promeniti način života. U svakom slučaju razgovarajte o svemu, to je jedini način da vam opstane brak", dobila je savet od stručnjaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.