ŠTA DONOSI MLAD MESEC U ŠKORPIJI? Ova 3 ZNAKA doživeće totalnu TRANSFORMACIJU 4. NOVEMBRA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

ŠTA DONOSI MLAD MESEC U ŠKORPIJI? Ova 3 ZNAKA doživeće totalnu TRANSFORMACIJU 4. NOVEMBRA!

Kako će se ovaj mlad Mesec u Škorpiji odraziti na vaš znak/podznak?

Objavljeno:

Mlad mesec u Škorpiji počinje 4. novembra 2021. godine i traži od svih nas potpunu transformaciju. Škorpija sama po sebi je znak transformacije kao ptica Feniks. Njene transformacije su duboke, i jake.

Sada je pametno da siđemo duboko u našu dušu i da oslušnemo sebe iznutra. Ovaj mlad Mesec je na 12 stepenu Škorpije, što analogno odgovara stepenu Riba i biće u aspektu sa Uranom iz Bika.

Šta nam to govori?

Govori nam da će uticaj donekle na sve nas biti isti a opet pomalo različit. Jedan deo nas će imati brzu i jaku transformaciju - izlaze iz svoje ušuškame zone, dok će drugi sami sebe i okolinu iznenaditi svojom razornom jačinom, kao i brzim i oštrim menjenjem sebe! Ono što je zajedničko je to, što svi napuštamo svoju zonu konfora i svi postajemo brutalni u menjenju sebe. To su one duboke emocije, stavovi, pogledi na život i okolnosti koje samo mi kao pojedinci znamo, a nisu vidljive za okolinu.

Naše tamne misli i emocije. Sada neko ko je imao emotivne blokade više nema, onaj ko je imao strahove više ih nema itd. Kako će se ovaj mlad Mesec u Škorpiji odraziti na vaš znak/podznak?

OVAN

Kod vas se promene dešavaju u vidu otpuštanja nekih starih obrazaca. Sada tačno osećate tu moćnu energiju koja je jaka i koja vas gura napred. Dižete ruke od "mlakih" stvari.

Upuštate se u nova osvajnja za koja znate da nisu laka ali vi nemate strah i idete napred.

BIK

Kod vas promena nastupa kada je poso/nadređeni u pitanju i u ljubavi tj odnosu sa partnerom. Kada je posao u pitanju tu pokazujete "zube" jako i oštro a kada je partner u pitanju jasno i glasno govorite šta vam smeta . Ako ste u odnosu koji nije pravno defiisan, sada nesmotreno potpisujete ulazak u brak....razmislite da li ste 100% sigurni u to, jer vama nije u naravi da naglo donosite odluke.

Pročitajte još: MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Biće uspona i padova, a ova četiri znaka biće uspešnija nego ikada!

BLIZANCI

Vi promene imate kada je posao u pitanju. Otpuštate stare stvari i ulazite u nove koje su i neizvesne ali vas energija gura napred i vi želite da uhvatite taj talas. Za sve vas podržavaju zvezde ali samo pripazite na komunikaciju jer je Merkur u Škorpionu.

Bonus video:

01:51

LJUDE BOLI GLAVA, POVRAĆAJU, TEŠKO DIŠU: Zagađenje vazduha u Beogradu OPASNO PO ZDRAVLJE

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.