DNEVNI HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR: Škorpijama je danas suđeno da se nerviraju i kidaju, Bikovima stiže podrška
Horoskop, Foto: Profimedia

ŠTA KAŽU ZVEZDE?

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR: Škorpijama je danas suđeno da se nerviraju i kidaju, Bikovima stiže podrška

Otvorite se više za neke svoje planove

Objavljeno:

Horoskop za subotu 30. oktobar:

Ovan

Veoma ste nervozni zbog drugih ljudi i danas se to veoma oseća. Otvorite se više za neke svoje planove. Zdravlje je odlično.

Bik

Tokom dana moguće je da nadjete način kako da savladate neke poslovne probleme iz prošlosti. Stiže vam podrška od osobe u znaku Ovna. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Tokom današnjeg razgovora najbolje da se posvetite sebi i svojim potrebama. Ljubav je stabilna. Glavobolja.

Rak

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca koji čekate. Osoba u znaku Ribe vam je velika podrška. Čuvajte se prehlade.

Lav

Vaša situacija je stabilna i to vas čini srećnim, posebno kada je u pitanju odnos u ljubavi. Danas probajte da se odmarate.

Devica

Vaša poruka dana je posvecenost sebi i svojim potrebama. Potrudite se da se regenerišete samostalno. Mogući sukobi u ljubavi.

Vaga

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer ste primorani na to. Pokušajte da se pomirite sa nekim stvarima na koje ne može se uticati.

Škorpija

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga i to utiče na celokupni dan. Ništa nije kako treba, jer ste se razočarali u neke odnose sa bliskim osobama.

Strelac

Tokom današnjeg razgovora sa partnerom bićete veoma zadovoljni jer ce partner pružiti razumevanje. Porodica vas opterecuje svojim potrebama. Okrenite se više sebi.

Jarac

Ovo je dan kada možete da se posvetire sebi i da rešite mnogo toga što je jako važno u vezi kuće, prostora. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška na poslu.

Vodolija

Imaćete nekoliko razgovora sa partnerom jer dugo niste pričali o budućnosti. Vaša poslovna strana je stabilna. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom.

Ribe

Do kraja dana mogući poziv od osobe u znaku Lava. Biće to kompromis na poslovnoj strani. Zdravlje je odlično.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.