NJIMA INTUICIJA RADI KAO ŠVAJCARSKI SAT: Ove horoskopske znakove ni ne pokušavajte da PREVARITE
Ilustracija, Foto: Profimedia

JESTE LI MEĐU NJIMA?

NJIMA INTUICIJA RADI KAO ŠVAJCARSKI SAT: Ove horoskopske znakove ni ne pokušavajte da PREVARITE

Oni će vas odmah pročitati, često su u pravu kada je reč o međuljudskim odnosima, znaju kako će se završiti neka priča - ove horoskopske znakove odlikuje nepogrešiva ​​intuicija

Objavljeno: 18:06h

Postoje horoskopski znaci koji samo znaju šta da rade i kako će se drugi odnositi prema njima. Imaju izuzetnu intuiciju i osećaj. Ovo su tri znaka zodijaka koji imaju šesto čulo.

RAK

Rak je znak zodijaka koji najviše veruje svojoj intuiciji. Sa dobrim razlogom, ona ga nikada nije izneverila i njegova je najbolja prijateljica. Rak ima snažnu svest koju čak ni njegove emocije ne ometaju. Njegov unutrašnji glas mu uvek govori šta da radi u ovom trenutku, šta da ne kaže ili od koga da se zaštiti. Ovaj horoskopski znak takođe ima odlične sposobnosti da čita emocije drugih. Zahvaljujući tome, on je odličan sagovornik i slušalac - uvek će vas razumeti bez reči.

RIBA

Ribe su jedan od najkreativnijih znakova zodijaka. Ovo je direktno povezano sa osećanjima koja ga neprestano progone. Kada se to dogodi, oni se zanesu. Ne mogu opravdati svoje postupke. Osetljivost Riba može biti jedan od razloga zašto se osećaju tako snažno prema ljudima i situacijama. Neupadljivi signali koje primećuje ovaj horoskopski znak mogu se čitati kao upozorenje. Ribe znaju šta rade i osećaju ono što drugi još nisu osetili.

ŠKORPIJA

Čak i ako intuicija ne mora nužno reći Škorpiji kako da postupi kako bi se dobro snašla, ovaj znak nikada nije pogrešio kada je šesto čulo u pitanju. Ako druga strana laže, ona će to znati. Škorpija jednostavno ima nešto u sebi zbog čega čita ljude kao otvorenu knjigu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.