OD 2018-TE SVAKE GODINE OSTAJE U DRUGOM STANJU: Ima samo 21 godinu, a zbog OVOG naišla je na OSUDU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

neverovatno

OD 2018-TE SVAKE GODINE OSTAJE U DRUGOM STANJU: Ima samo 21 godinu, a zbog OVOG naišla je na OSUDU (VIDEO)

Iako je sa suprugom više od šest godina i s njim u vlastitoj kući brine o njihovoj deci, često online naiđe na komentar da je premlada za četvero dece

Objavljeno: 17:12h

Davno se 21-godišnja Amerikanka Christa u svom TikTok videu požalila kako zbog činjenice da je tako mlada već majka troje dece s četvrtim na putu stalno nailazi na neugodne i zlobne komentare. Christa je ispričala da je od 2018. godine svake godine trudna pa je je u protekle tri godine rodila svoje troje dece, a za dva meseca očekuje i četvrto.

Iako je sa suprugom više od šest godina i s njim u vlastitoj kući brine o njihovoj deci, Christa kaže kako se njena trudnoća na internetu često zlobno komentariše, pa joj je jedna Tiktokerka i nedavno poručila kako 'ne bi trebala biti ponosna na to što je u 21. godini po četvrti put trudna'.

- Bez obzira na trolove jako sam uzbuđena zbog dolaska svoje 'božićne bebe'! - podelila je mlada mama u svom videu i osvrnula se na one koji su pisali da s 21. godinom verovatno ni nema s čim prehraniti svoju decu, te da sigurno prima novčanu pomoć od socijalne pomoći, prenosi The Sun.

- Nema nikakve pomoći, njihov tata ima odličan posao, a ja sam svojim izborom kući s decom - rekla je, a među negativnim se komentarima i osudama našlo i nekoliko pozitivnih reakcija žena koje su Christi poručile da može biti ponosna na sebe.

- Imate prekrasnu porodicu, ne znam zašto svi osuđuju one koji se mladi odluče na decu - napisala je jedna žena, a druga je ispričala da i sama u 22. godini čeka svoje četvrto dete.

- Ne zamaraj se s 'trolovima'! - poručila joj je korisnica i iskreno čestitala na bebi.

(Espreso/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.