POTEZ OVE MLADE NAPRAVIO PRAVU BURU U JAVNOSTI: Pogledajte samo šta je URADILA, NEVEROVATNO (VIDEO)
Izazvala nogo polemika u javnosti, Foto: Printscreen/Tiktok

ko je u pravu?

POTEZ OVE MLADE NAPRAVIO PRAVU BURU U JAVNOSTI: Pogledajte samo šta je URADILA, NEVEROVATNO (VIDEO)

Iako je htela podeliti video u kojem će pokazati koliko voli svog supruga i kako joj je bilo lepo na venčanju, dogodilo se upravo suprotno i mnogi su pomislila da je bila prisiljena na brak

Objavljeno: 15:31h

Kaže se da je dan venčanja jedan od najsrećnijih dana u životu, a mnogi se parovi ne mogu prestati smejati na taj dan. No, što ako vam je prirodna reakcija da od sreće briznete u plač? Upravo to se dogodilo Megan Livingston, koja je postala viralna na društvenim mrežama kada je podelila videozapise i fotografije s dana venčanja na kojima histerično plače i jeca.

Iako je ona htela normalizovati pojavu plakanja na venčanju, mnogi korisnici osudili su njenu vezu.

Naima, kako piše Mirror, Megan je na TikToku podelila video u kojem hoda prema oltaru sa svojim ocem te plače i jeca, a mnogi su brzo pomislili da plače jer je bila prisiljena na brak. Iako je objasnila da je srećna zbog svog venčanja i htela je samo objaviti ‘sladak video’, mnogi korisnici i dalje su bili nesigurni oko njihove veze.

“Udala sam se s 21 godinom 12. rujna 2021. Da, plakala sam do oltara, ali bila sam srećna. Nisam imala prisilni ili dogovoreni brak. Plakala sam suze radosnice i zaljubljena sam u svog muža”, objasnila je.

“Postoji razlika između tužnog i srećnog plakanja, a ovo ne izgleda srećno”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Izgledaš kao da ti je venčanje najtužniji dan u životu”

Ipak, ima i onih koji su je branili te je tako jedna korisnica rekla: “Zašto su svi tako negativni? I ja bih plakala, moj suprug je ljubav mog života.”

“Ja sam se pokušavala suzdržati na svom venčanju, ali sam briznula u plač pola puta od oltara nakon ceremonije. Ljudi su mislili da sam se predomislila”, ispričala je jedna žena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.