SPAVAM SA 22 GODINE STARIJIM KOLEGOM, A MOJ DEČKO NIŠTA NE ZNA: Plaćam mu 104.000 dinara da radi OVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

TRAžI POMOĆ

SPAVAM SA 22 GODINE STARIJIM KOLEGOM, A MOJ DEČKO NIŠTA NE ZNA: Plaćam mu 104.000 dinara da radi OVO

Nije sigurna s kim da ostane u vezi

Objavljeno: 12:21h

Nakon što je otkrila da je njen dečko laže, jedna Britanka je shvatila da više ne može da bude u vezi sa njim.

– Moj dečko i ja imamo 22 godine i zajedno smo od 15. godine. Uselili smo se prošle godine. Svakog meseca dajem mu 104.000 dinara koje pokriju moju polovinu stanarine.

– Prošlog meseca, stanodavac nas je pozvao i pitao da li ćemo produžiti zakup za još godinu dana. Bila sam zapanjena kada je rekao da će stanarina ostati 140.000 dinara mesečno. Zašto me je dečko terao da platim 35.000 dinara više nego što je potrebno?

– Kada sam se suočila s njim, rasplakao se i rekao mi da koristi dodatni novac za otplatu duga od skoro pola miliona dinara! Apsolutno korišćenje mog novca da bi se isplatili njegovi dugovi.

– Bila sam besna i izletela sam iz stana koji delimo. Od tada sam kod sestre. Jedan od mojih kolega primetio je da sam loše i ponudio mi je da me odvede na piće. Tek kada je počeo da me dodiruje po nozi, shvatila sam da je ovo više od prijateljskog pića. Bila sam polaskana. Zgodan je i očigledno ide u teretanu.

– Osim toga, ima 44 godine i sviđa mi se koliko je zreo. On tačno zna šta želi u životu. Počeli smo da vodimo ljubav, ali osećam krivicu jer varam svog dečka. Ne znam šta da radim. Da li da ostanem sa dečkom koji me je lagao i da pokušam da obnovim poverenje? Ili da rizikujem sa svojim starijim kolegom? – završila je svoju priču prilično zbunjena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.