HOROSKOPSKI ZNACI KADA IM JE LOŠ DAN: Blizanac se oseća izgubljeno, Devica će dobiti glavobolju, a ostali?
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZODIJAK

HOROSKOPSKI ZNACI KADA IM JE LOŠ DAN: Blizanac se oseća izgubljeno, Devica će dobiti glavobolju, a ostali?

Svaki horoskopski znak se potpuno drugačije ponaša tokom frustrirajućih perioda

Objavljeno: 19:18h

Svi smo ponekad na ivici živaca, frustrirani, nešto nas nervira i nešto što nam ne da mira. Astrolozi tvrde da horoskopski znaci različito reaguju na loše dane. Neki viču, neki traže pomoć, a neki se povlače u sebe.

Ovnu kada se iznervira neophodan je "ventil" da se izduva. Oni Ovnovi, koji poznaju svoju prirodu, tada trče ili odu u teretanu i udaraju u džak, kako bi izbacili sav bes. Ako se ne izduva, ovaj horoskopski znak će pući, a tada će nastati haos.

Bik sve prima lično i k srcu. On tokom loših dana ispoljava svoju nesigurnost i anksioznost. Bik se vrti su začaranom krugu i ne zna kako da se postavi prema problemu. Tada su mu pravi prijatelji najpotrebniji.

Blizanci deluju izgubljeno, u vremenu i prostoru. Oni jednostavno ne mogu da kontrolišu svoje misli i postupke i sve rade pogrešno. Najefikasnije je da im neko podvikne, kako bi se presabrali.

Rak se tokom loših dana povlači u sebe, trudi se da se osami i neće želeti da odgovara na poruke, niti da priča sa bilo kim, iako im je u tim momentima najpotrebniji iskren razgovor.

Lav će biti nepoverljiv a zbog svoje nesigurnosti će preispitivati svoje odluke. Dosta vremena će posvetiti analizi kako bi uvideo da li je greška do njega.

Devica će dobiti glavobolju i visok pritisak jer ona ne trpi neuspehe a naročito će je pogoditi ako je ona nešto previdela pa je loš dan rezultat njene greške.

Vaga će se ponašati kao da su joj sve lađe potonule, srce će joj biti slomljeno i tada će se setiti svega što je loše i kukaće nad svojom zlom sudbinom. Razgovor je i njima neophodan u tim momentima.

Škorpija će biti tužna i emotivna. Mnogo će plakati ali je to način na koji se prazni. Posle toga će obrisati suze i krenuti dalje.

Strelac će sebe kriviti za sve i u sebi će se zaklinjati da mu se to više nikada neće desiti i da sebi to neće više nikad dozvoliti.

Jarac će biti izgubljen, isrcpljen i bez nade da će se pravo rešenje uskoro naći. On bi najviše voleo da može sve da prespava. I tada to uglavnom i čini: spava.

Vodolija će se osećati bezvredno. Upoređivaće sebe sa drugima i naći će hiljadu i jedan razlog da kažu "ja sam potpuno nesposoban".

Ribe će se osećati uplašeno i tražiće pomoć od drugih. Ovaj horoskopski znak se tada ponaša kao dete kome je potrebna i emocionalna i fizička zaštita.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.