OVIH 6 ZNAKOVA ZODIJAKA SU NEPREDVIDIVI U VEZI: Potpuno polude
Astrologija, Foto: Profimedia

astrologija

OVIH 6 ZNAKOVA ZODIJAKA SU NEPREDVIDIVI U VEZI: Potpuno polude

Oni teško zaboravljaju svađe i nesuglasice sa partnerom i uvek se na njih vraćaju, što neretko dovodi do "pucanja" veze.

Objavljeno: 17:54h

Osobe rođene u nekim horoskopskim znacima sklone su da razore i najidealniju ljubavnu vezu zbog unutrašnjih demona koje ne umeju da obuzdaju.

Destruktivnost, a naročito ako je ona usmerena prema sebi, odlika je mračne strane naše ličnosti. Njeni koreni su u niskom samopoštovanju i nedostatku ljubavi prema sebi.

Međutim, astrolozi tvrde da postoje horoskopski znakovi koji su više od drugih skloni destrukciji, naročito u emotivnim vezama, ali i autodestrukciji koja takođe može pogubno da deluje na partnerske odnose.

1. Škorpija

Škorpije će najpre "pući" u odnosu, a kada se to desi imaju razornu moć atomske bombe.

Glavni razlozi obično su njihova posesivnost i ljubomora.

Osobe rođene u ovom vodenom znaku pune su ljubavi, ali imaju tendenciju da budu toliko opsednute partnerom i njegovom vernošću da se neretko dešava da naprave scenu bez ikakvog razloga. Time uništavaju ne samo vezu u kojoj su, nego i sebe.

2. Bik

Kao i Škorpije, i Bikovi su poznati po strasti. Izrazito su harizmatični i posvećeni kao partneri, ali su i vrlo teritorijalni.

Za Bikove je partner "njihova privatna svojina" koju niko ne sme da pogleda. U vezi su izrazito opsesivni, toliko da to vrlo često "guši" njihove partnere.

Umeju da prave ljubomorne scene, a to rade toliko temperamentno da sve oko njih puca.

3. Blizanci

Oni ne izgledaju kao preterano svadljivi i i strastveni, osim kada govore - tad su vrlo energični. Vole da o sebi stvaraju sliku da su pozitivni i srećni i da imaju nepresušnu energiju.

Potenciraju na tome da nisu ljubomorni i posesivni, ali stvari nisu baš uvek takve.

Blizanci se bore sa anksioznošću, nesigurnošću i nepoverenjem, a to sve utiče na njihove emotivne odnose. Oni će se pokupiti i otići "bez reči", i ostaviti vas u šoku da se pitate šta se desilo, ali će objašnjenje izostati.

4. Lav

Početak veze sa Lavovima izgleda kao bajka. Pažljivi su prema partneru, puni divljenja i komplimenata.

Međutim, kada veza sa njima zaživi i postane “sigurica”, njihovi demoni ponosa i taštine počinju da "isplivavaju" na površinu i stvaraju probleme u odnosu.

Sa Lavovima retko ko može da izađe na kraj. Potrebni su sva ljubav i strpljenje ovog sveta da ih voljena osoba ne bi napustila.

5. Rak

Rakovi su poznati kao najveći emotivci Zodijaka; rođeni su da vole i budu voljeni.

I stvarno je s jedne strane prava sreća biti sa Rakom u vezi, jer ćete se "kupati" u emocijama.

Međutim, ono što Rakove čini destruktivnim jeste što su zlopamtila.

Oni teško zaboravljaju svađe i nesuglasice sa partnerom i uvek se na njih vraćaju, što neretko dovodi do "pucanja" veze.

6. Devica

Device su same sebi neprijatelj kada je u pitanju destrukcija u ljubavnom odnosu.

Na početku veze one su skoro savršeni partneri. Međutim, njihova sklonost da previše razmišljaju i analiziraju odvodi ih u destrukciju koja može da bude pogubna po njihovo samopouzdanje, ali i po "drugu polovinu".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.