ŠTA SVAKOM ZNAKU DONOSI MLAD MESEC U VAGI: Da li nam konačno sledi period mira i harmonije
Mlad Mesec, Foto: Beta

šta kaže astrologija?

ŠTA SVAKOM ZNAKU DONOSI MLAD MESEC U VAGI: Da li nam konačno sledi period mira i harmonije

Diplomatija, ali i pomoć i podrška nam je sada preko potrebna, pa je sjajan period upravo za timski rad

Objavljeno: 17:27h

Vukašin Stošić, koji na svojoj Instagram strani Astrovuk otkriva mnoge zodijačke tajne, kaže da mlad Mesec u Vagi ukazuje na uravnoteženost i balans u svim životnim sferama.

Sada težimo miru i harmoniji. Biće manje drame u odnosima, pomirenja i opraštanja. Sledi nam ponovno zbližavanje.

Diplomatija, ali i pomoć i podrška nam je sada preko potrebna, pa je sjajan period upravo za timski rad.

Pregovori i dogovori koji su se duže vreme prolongirali sada mogu ugledati svetlost dana na zadovoljstvo obe strane, uz fokus i energiju da se do kraja istraje. Ljubav može da cveta.

A kako će energija mladog Meseca uticati na svaki znak?

Ovan

OSlede obnova poslovne saradnje, mir i harmonija u ljubavnoj vezi, kao i rešavanje dotrajaih sukoba. Pomirenje. Više vremena za bliskost i nežnost sa voljenom osobom.

Bik

Potrebni su vam detoks, zdravija ishrana, kao i zdravstvenim kontrolama. Potrebna vam je bolja organizacija vremena da biste postigli šve sto želite. Više obaveza vas čeka. Budite taktični u radnom kolektivu.

Blizanci

Očekujte nalet emocija, euforiju. Moguća je obnova veze i kontakti sa bivšima. Obuzima vas energija koja leti, potreba za detinjastim izlivima emocija, ali i čvrstim zagrljajima i nežnošću.

Rak

Očekujte uticaj na emocije, okretanje novog životnog poglavlja, rešavanje frustrirajućih sukoba u porodici, kao i mir kome težite u kući. Emocije lako prenosite na ljude kojima ste okruženi. Posveticete se posebno roditeljima i deci.

Lav

Obratite paznju na papirologiju, informacije koje treba raščlaniti na bitne i nebitne, kao i završetak tekućih obaveza. Rešite kvarove u kući na vreme.

Devica

Sledi vam rešavanje tekućih troškova, povraćaja dugova, ali i pažljivije, racionalno trošenje. Očekujte manji novčani dobitak.

Vaga

Dolazi potpuni presek svega onoga što vas je gušilo i okretanje ka novim stranicama koje život kroji. Pristižu prilike i šanse koje ste dugo potajno priželjkivali, a u vama tinja strah da nećete sve stići. Bez brige, samo polako.

Škorpija

Kod vas je potreba za povlačenjem, mirom, odmorom i snom. Imate nepoverenje u okolinu, a tu su i tajni, skriveni susreti praćeni jakim izlivima emocija i strasti.

Prevazilaženje svega vas psihički opterećuje.

Strelac

Planovi i želje koje čekaju duže vreme na realizaciju sada mogu ugledati svetlost dana. Slede susreti sa starim prijateljima, kao i inicijativa za susret upravo sa njihove strane.

Jarac

Očekuju vas poslovni planovi, pogodbe i sporazumi koji sada mogu ugledati svetlost dana. Slede i čvrsti dogovori i kompromis uz obostranu dobit.

Vodolija

Sledi rešavanje paprilogije i zakonskih procedura, polaganje zaostalih ispita koje spremate duže vreme, kao i realizacija puta koji je duže vreme odlagan. Pripazite da vas previše ne iskorišćavaju jer želite svima da pomognete i nađete se na usluzi.

Ribe

Dolazi vreme za prevazilaženje nesigurnosti uz jasan uvid i saznanje ko je tu uz vas da vam pruži podrsku i ljubav.

Kompromisima možete obnoviti sukob sa partnerom, ali i saseći toksičnu priču koja vas je mesecima unazad gušila.

Bivši vas može iznenaditi porukom, ali uz skrivenu nameru.

05:04

BRZE VESTI 09.10.2021. 15.55

(Espreso / Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.