OBUJTE NOVE CIPELE BEZ STRAHA DA ĆETE DOBITI ŽULJEVE: Briljantan TRIK može da pomogne?
Štikle, Foto: Profimedia

SAVET

OBUJTE NOVE CIPELE BEZ STRAHA DA ĆETE DOBITI ŽULJEVE: Briljantan TRIK može da pomogne?

Brzo i lako možete obuti nove cipele , tako da se izlazak ne završi katastrofom. Sve što vam treba su deblje čarape, fen i malo vremena

Objavljeno:

Ne morate odustati od nošenja novih cipela. Možete ih razgaziti kod kuće. Zahvaljujući tome, izbeći ćete bol i kurje oči i uživaćete u plesu cele noći.

Kako izbeći žuljeve?

Brzo i lako možete obuti nove cipele , tako da se izlazak ne završi katastrofom. Sve što vam treba su deblje čarape, fen i malo vremena. Patent se može koristiti pre bala ili bilo kog važnog događaja na kome želimo da se pojavimo u novim cipelama.

Cipele treba zagrejati fenom. Zahvaljujući tome, one će postati fleksibilnije i spremnije da „sarađuju“ s našim stopalima. Zatim obujemo debele čarape i nove cipele. U njima hodamo po kući nekoliko minuta. Da biste bili sigurni, trik možete ponoviti još nekoliko puta. Ovo bi trebalo da bude sve što vam je potrebno da biste obuli nove cipele i izbegli bolne žuljeve.

Koristite zdrav razum pri zagrevanju cipela. Zagrejati ih ne znači spaliti ili otopiti. Uz pomoć fena, malo ćete im povećati temperaturu, ali nikako fen prineti blizu cipela. Na ovaj način možete uništiti nove cipele.

Zahvaljujući ovom jednostavnom triku, više ne moramo brinuti da će nam cipele kupljene posebno za svadbu zadati bolne rane i žuljeve. Svaka žena treba da zna ovaj trik. Međutim, zapamtite da svaki materijal ima svoju snagu i raspon u kojem ostaje fleksibilan. Ne postoji način da se cipele veličine 36 pretvore u veličinu 41. Patent sa čarapama i fenom radi, ali u razumnim normama. Možete malo rastegnuti cipele i prilagoditi ih stopalu. Međutim, nećete promeniti njihovu veličinu ili oblik.

(Espreso / Najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.