VIĐAM SE SA ŠEFOM I SPAVAM SA NJIM DOK NIKO NE ZNA: Posle ODNOSA ne prestaje da me muči 1 stvar
Ilustracija, Foto: Profimedia

U DILEMI

VIĐAM SE SA ŠEFOM I SPAVAM SA NJIM DOK NIKO NE ZNA: Posle ODNOSA ne prestaje da me muči 1 stvar

Muškarci poput njega retko ostavljaju svoje supruge. Vi ste na potpuno različitim nivoima u životu zbog godina

Objavljeno: 15:02h

Anonimna 24-godišnjakinja ispričala je psihoterapeutkinji da već neko vreme spava sa svojim šefom, 45-godišnjakom koji je oženjen - supruga takođe radi s njima.

"Bili smo na poslovnoj večeri s kolegama, a njegova supruga je morala otići ranije po 5-godišnju kćer. Nas dvoje smo uzeli taksi i otišli kući, ali ja sam bila pijana i nisam mogla pronaći ključeve od stana. Šef je taksisti rekao neka ode, on će zvati drugi prevoz, ali nakon što meni pomogne da kroz prozor uđem u stan. Uspeli smo ući i ponudila sam mu vino, a nakon par gutljaja već smo se ljubili."

Spavali su zajedno te večeri i nastavili se nalaziti sledećih dana. "Nisam sigurna gde sve ovo vodi, hoće li ostaviti suprugu zbog mene?", napisala je.

Deidre, koja odgovara putem portala The Sun, napisala joj je da bi prvenstveno zbog svega mogla dobiti otkaz, a seks nije toga vredan, sigurno. "Muškarci poput njega retko ostavljaju svoje supruge. Vi ste na potpuno različitim nivoima u životu zbog godina. Vrednija si od toga da te zove samo kada želi malo strasti. Reci mu da želiš ostati na ovom poslu, ali da želiš prekinuti vaš odnos."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.