ŠEFICA JE ZARONILA GLAVU U MOJE KRILO, PA JE USLEDILO NEIZBEŽNO: Posle toga stigla je PORUKA
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

ŠEFICA JE ZARONILA GLAVU U MOJE KRILO, PA JE USLEDILO NEIZBEŽNO: Posle toga stigla je PORUKA

Ne može da veruje da mu je to uradila

Objavljeno: 11:11h

Priznao sam da imam aferu, rekao ženi da je ostavljam, pozdravio se sa ćerkom i spakovao torbe, a onda mi je ljubavnica rekla da stanem i da će ona ostati sa mužem”, započeo je priču jedan Britanac.

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

“Osećam se iznevereno. Moja ljubavnica je jako uspešna i upravo je kupila drugu kuću. Sređivali smo je za naš novi početak”, kaže muškarac i dodaje da je njegova veza sa suprugom užasna. Ona ima 39 godina, a venčali su se kada je ona, pre 15 godina, ostala trudna. Njeni roditelji su insistirali da se venčaju.

“Svađamo se kao pas i mačka i jedva i da progovorimo. Ja radim kao prodavac automobila, a šefica mi je žena od 45 godina. Ja imam 41 godinu”, kaže muškarac.

“Jedno veče smo slavili to što smo dobili veliki ugovor sa građevinskom firmom. Šefica i ja smo podelili taksi po povratku kući, a kako je taksista vozio malo brže u krivini, ona je licem pala u moje krilo. To je bio jako čudan momenat i bio sam uzbuđen, a ona je to primetila. Zaustavili smo se kod njenog stana i pozvala me je da uđem. Njen suprug je bio odsutan i kako su se vrata zatvorila, počeli smo da se ljubimo i kidamo jedno drugom odeću”, opisao je situaciju Britanac.

“Započeli smo aferu. Ostajali smo do kasno u kancelariji, iši po hotelima i nismo imali seksualnu granicu. Onda je ona kupila mnogo veće imanje i rekla je da će ostaviti muža i da mogu tu da se uselim. Rekao sam to svojoj ženi. Bila je više besna jer sam je varao, nego zato što je ostavljam. Ali, moja šefica mi je sada poslala poruku u kojoj mi je napisala da se predomišlja i da nije spremna da ostavi muža. Očajan sam”, zaključio je muškarac.

“Razumljivo je to što ste mislili da ste mogli ovo da uradite, ali osim što tu ženu poznajete kao svoju šeficu i seksualnog partnera, da li ste proveli neko kvalitetno vreme zajedno? Obezbedila vam je beg od ulaska iz jedne loše veze u drugu. Ako je vaša veza sa vašom suprugom toliko toksična, to utiče na vašu ćerku. Razgovarajte sa suprugom i objasnite joj da ova situacija ne može da se nastavi. Ako je raspoložena da vas primi nazad, idite na savetovanje za parove”, odgovorila je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.