10 GODINA NISAM VIDEO SUPRUGU GOLU, A ONDA SAM JOJ ULETEO POD TUŠ: Ono što sam ugledao bilo je ŠOKANTNO
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok saznanje

10 GODINA NISAM VIDEO SUPRUGU GOLU, A ONDA SAM JOJ ULETEO POD TUŠ: Ono što sam ugledao bilo je ŠOKANTNO

Dok se tuširala, moja žena se okliznula u kabini, i tražila je moju pomoć. Dotrčao sam i kada sam uleteo u kupatilo, srce mi se sledilo

Objavljeno: 11:54h

Posle tri decenije braka, jedan Britanac je doživeo najneprijatnije iznenaženje u životu kada je saznao da ga supruga vara.

– Oboje imamo po 50 godina, i 30 godina smo u braku. Problemi su počeli pre 10 godina i od tada nisam video suprugu golu, niti ona želi da vodi ljubav sa mnom – priča on i nastavlja:

– Kad god bih pokušao da razgovaram sa njom o tome, ona bi odmah menjala temu, i godine su prolazile i ja sam postajao sve frustriraniji. Počeo sam da se pitam da li je sve ovo moja krivica.

– A onda sam sasvim slučajno doznao pravu istinu. Dok se tuširala, moja žena se okliznula u kabini, i tražila je moju pomoć. Dotrčao sam i kada sam uleteo u kupatilo, srce mi se sledilo! Dok sam joj pomagao da ustane, video sam tetovažu sa unutrašnje strane njenih butina. Da sve bude još gore, istetovirala je meni nepoznato muško ime, sa srcem – objašnjava muškarac.

– Odjednom mi je bilo sve jasno, i da me ona godinama vara. Pitao sam se kako sam mogao da budem tako slep i ne primetim to. Sučio sam se sa njom i ona mi je priznala da je tri godine imala aferu s tim muškarcem, i da je on umro pre osam godina. Odmah sam joj rekao a želim razvod – priznaje Englez.

– Preklinjala me je da dobro razmislim pre nego što donesem takvu odluku. Rekla mi je da taj muškarac ne predstavlja više bilo kakvu pretnju za mene i da ne želi da baci 30 godina braka – navodi on.

Odgovor terapeuta: Sasvim razmljivo, šokirani ste i besni, ali mogli biste da se osećate veoma usamljeno ako okončate brak.

Budući da ste preživeli 10 godina bez seksa, možda to nije od vitalne važnosti za vašu vezu.

Probajte da razgovarate sa suprugom i ponovo izgradite normalan odnos sa njom. Ne bi bilo loše ni da se podsetite šta vas je spojilo na početku.

(Espreso/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.