NAKON 3 GODINE POČELA SAM SPAVATI SA NEPOZNATIMA, I TO U OVIM DANIMA: Muž ništa ne sumnja, ali me ipak nešto muči
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

NAKON 3 GODINE POČELA SAM SPAVATI SA NEPOZNATIMA, I TO U OVIM DANIMA: Muž ništa ne sumnja, ali me ipak nešto muči

Ona i njen suprug pokušavaju dobiti dete već godinama, ali ne uspevaju pa je odlučila pokušati na drugačije načine

Objavljeno:

-Otkad sam pre šest godina upoznala muža, znala sam da je porodični čovek i jedva čeka da dobije decu. No, nakon tri godine pokušavanja za decu bez uspeha, počela sam spavati sa strancima u nadi da ću ostati trudna - napisala je jedna žena za The Sun.

Teško im je jer ne mogu dobiti decu, a on ni ne zna što ona radi kako bi ostala u drugim stanju. Do sada je spavala s četiri muškaraca u noćima kada je znala da je najplodnija te pokušava pronaći muškarci koji su izgledom slični njenom suprugu kako on ne bi posumnjao da je otac.

- Nakon godinu i po dana pokušaja sa suprugom, predložila sam da posetimo lekara. No, rekao je da, ako nam je suđeno da budemo roditelji, jednostavno se moramo više potruditi. Znam da se bori s time, ali veza nam više nije ista. Osećam se usamljeno, ali on i dalje insistira da imamo redovan seks kako bismo pokušali dobiti dete. Ne želim ga izgubiti, ali zabrinuta sam za budućnost naše veze ako uskoro ne ostanem trudna - nastavila je.

- Izazovi s plodnošću mogu biti posebno teški za muškarce, koji često osećaju da je njihova muškost ugrožena. Čak i ako ima nisku plodnost, postoje brojni načini za dobivanje deteta. Budući da oboje želite biti roditelji, najbolji put prema napred bio bi zajednička poseta terapeutu koji je specijalizovan za plodnost. Oni vam mogu pomoći da rešite svoje probleme i da se pomirite sa svim problemima koji se pojave - započela je Deidre.

- Razumem da očajnički želite postati mama, ali spavanje s drugim muškarcima nije dobra ideja. Osim vaše vlastite sigurnosti, mogli biste biti u opasnosti od zaraze polno prenosivim bolestima i nema garancije da će dete čiji je otac neko koga ne poznajete dovesti do srećne porodice. Molim vas, razgovarajte sa svojim mužem o tome koliko ste jadni i kako oboje morate razgovarati o tome šta se zaista dešava u vašem braku - odgovorila joj je stručnjakinja.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.