OČEVA KAZNA IZAZVALA LAVINU NA MREŽAMA: Ćerka obrala ZELEN BOSTAN, pazite samo ŠTA JE URADILA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OČEVA KAZNA IZAZVALA LAVINU NA MREŽAMA: Ćerka obrala ZELEN BOSTAN, pazite samo ŠTA JE URADILA!

Na dan kad je devojka trebala da prisustvuje zabavi, čistačica ga je obavestila da je ponovno nazvala "prljavom", a on je odbio da pusti ćerku napolje jer je optužila čistačicu da je "lažljivica"

Objavljeno: 17:40h

Odluke roditelja često mogu izazvati burnu raspravu u porodici, ali i na društvenim mrežama. Tako je kazna jednog oca za njegovu ćerku izazvala raspravu, gde su mnogi govorili da je u pravu što je bio strog, dok su mu drugi govorili da je preterao.

Otac je objasnio da je njegova 16-godišnja ćerka nedavno bila vrlo bezobrazna prema drugim ljudima, komentarišući njihov izgled, a sumnja da je to možda rezultat nove grupe prijateljstva u školi, kako prenosi Mirror.

Kaže kako je čistačica koju zapošljavaju u domu bila na udaru grubih primedbi njegove ćerke, s komentarima o njenoj kosi i odeći, pa čak i nazivajući je "uvredljivim imenima poput prljavom i odvratnom". Na dan kad je devojka trebala da prisustvuje zabavi, čistačica ga je obavestila da je ponovno nazvala "prljavom", a on je odbio da pusti ćerku napolje jer je optužila čistačicu da je "lažljivica".

Sve je eskaliralo nekoliko dana kasnije kad je kći rekla tati da ne može da pronađe svoj iPhone, a kad je nazvao njen broj pronašli su ga u torbi čistačice. Čistačica se rasplakala i rekla da nema pojma kako je telefon stigao tamo, a kad je tata provjerio njihove kućne kamere, uspeo je da vidi ćerku kako joj telefon stavlja u torbu.

Besan i ljut, čistačici je dao slobodan dan i rekao svojoj ćerki da je "ono što je učinila bilo nemoralno i uvredljivo", a kako bi kaznio svoju ćerku, rekao joj je da će morati da prespava u vrtu, uprkos tome što je rekla da je "germofob", odnosno osoba koja se plaši bakterija i nečistoće.

"Plakala je i preklinjala me da ne spava s prljavštinom, insektima i na vrućini. Odbio sam da raspravljam o tome ili bih je ostavio dve noći. Supruga je rekla da treba da joj popustim, ali rekao sam da nije uredu nazivati ​​ljude prljavim i optuživati ​​ih za krađu i nastavio da je kažnjavam", napisao je otac na Redditu pa pitao druge korisnike za mišljenje.

“Naterao bih je da radi posao kućne pomoćnice dve nedelje, ali bih platio kućnoj pomoćnici za posao. U pravu ste što ste bili strogi i odlučili da je prizemljite”, komentarisao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica nije složila: “Ozbiljno?! Zaključavanje deteta u baštu nije humana kazna. To je uvredljivo i okrutno, a reći da je kazna prikladna jer je germofob je psihološki uvredljivo.”

Bonus video:

43:56

DESETKA 10.02.2021.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.