PRIMETIO DA MU JE TESTOSTERON NIZAK PA SAZNAO JEZIVU ISTINU: "Pogledao sam u međunožje, sve mi je bilo JASNO" VIDEO
Ispričao bolnu istinu, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOKANTNO SAZNANJE

PRIMETIO DA MU JE TESTOSTERON NIZAK PA SAZNAO JEZIVU ISTINU: "Pogledao sam u međunožje, sve mi je bilo JASNO" VIDEO

Mladić star 34 godine je dugo primećivao promene na svom telu. Znao je da mu telo šalje neobične signale. Još od kada je bio mlađi i tuširao se sa drugovima video je da ga čudno posmatraju

Objavljeno:

Tek kada je kao momak probao da dobije dete sa svojom izabranicom shvatio je da im ne ide. Nije ni čudo. Šejmus ima sindrom 47XXY, on je muškarac koji ima i ženski hromozom viška. Njegovo telo ne proizvodi spermu, a ima i nizak testosteron.

"Pogled između nogu i znao sam da nešto ne valja"

"Sada mi je najveća muka što imam testise veličine dva grozda i sterilan sam. Još jedna muka je impotencija, nekada naprosto ne mogu, nije mi do toga i ne da mi se. Tri godine sam bio impotentan i osećao sam se grozno, ali je vremenom postalo bolje mada i dalje pravi problem u periodima.

Mnogi ljudi misle da sam zbog svog stanja ženstven, ali to zapravo uopšte nije tačno. Moj najveći problem je bio što mi sporo napreduje mišićna masa i što sam konstantno premoren.

Umor je i veliki problem. Umorio bih se dok odem do prodavnice i ma šta sam jeo nekako sam bio u magnovenju kao kada pregladniš.

"Imaš Klejnefelterov sindrom"

"Endokrinolog mi je pogledao rezultate i odmah znao šta nije u redu. Bilo mi je baš teško. Odjednom sam shvatio da neću moći da imam decu a možda imam i osteroporozu. Kada čujete da vam neko govori reči 'sindrom' i 'vaša dijagnoza' to vam baš teško padne. Nije mi bilo lako. Sva sreća moja majka radi u zdravstvu i nije mi dala da se predam. Rekla mi je da počnem da uzimam testosteron da i dalje ima šanse da postanem otac. Počeo sam da primam injekcije testosterona i osećam se mnogo bolje. Ona magla u mislima se raščistila. Sada primam injekcije testosterona jednom u 12 nedelja i vežbam šest puta nedeljno. Momci pregledajte vaše "porodične dragulje" jer može da vam promeni život. Moj je svakako promenjen", rekao je Šejmus.

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.