VIŠENAMENSKE BOJE ZA LICE I REVOLUCIONARNI MAGIČNI STIKER: Sada za samo 1.290 dinara! Ne propustite!
Boje za lice, Foto: Profimedia

AKCIJA

VIŠENAMENSKE BOJE ZA LICE I REVOLUCIONARNI MAGIČNI STIKER: Sada za samo 1.290 dinara! Ne propustite!

Boje su testirane, prošle su sanitarni pregled, potpuno su bezbedne, prirodne i odgovaraju svim tipovima kože.

Objavljeno: 16:19h

Bilo da želite da izrazite svoju kreativnu stranu, istaknete se iz mase ili jednostavno uživate u šaranju lica i igrate se sa decom, ovu fantastičnu ponudu ne smete da propustite. Uz 5 boja za lice i 5 višenamenskih boja za drvo, metal, prozore, itd., dobijate i fenomenalni gumeni magični stiker koji je prava i prva pomoć u situacijama kada ne znate gde ili kako da postavite neki predmet koji vam je potreban na dohvat ruke – kada jednom počnete da ga koristite, više nećete prestati. Sve to za SAMO 1.290 dinara!

Fenomenalne boje za lice svetle pod crnim ili UV svetlom, čine da budete originalni i u centru pažnje! Odlične su za noćne klubove, zabave, Novu godinu, rođendanske žurke i sva ostala mesta sa UV svetlošću. Boje su testirane, prošle su sanitarni pregled, potpuno su bezbedne, prirodne i odgovaraju svim tipovima kože.

1 / 1 Foto: Promo

Višenamenske boje napravljene su od retkih fluorescentnih soli, potpuno bezbednih i netoksičnih materijala. Ofarbane stvari mogu svetleti i više od 10 sati! Može se farbati drvo, keramika, plastika, odeća, obuća, metal, papir i staklo. Jednostavne su za korišćenje i idealne za DIY projekte!

U pakovanju se nalati 5 x 20g boja, a dostupne su žuta, plava, zelena, narandžasta i roza.

Višenamenske boje
foto: Promo

MAGIČNI GUMENI STIKER - REVOLUCIONARNO OTKRIĆE!

Magični gumeni stiker proizvod je koji će Vam u mnogome olakšati život. Ima neverovatnu moć prijanjanja, čvrsto se lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal i staklo, bez korišćenja lepka, i ostaje čvrsto zalepljeno onoliko dugo koliko vi to želite!

Na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite, od mobilnog telefona, tableta i flašica sa vodom, do kancelarijskog i kuhinjskog pribora, ili bilo kog drugog proizvoda.

Stiker
foto: Promo

Ne propustite ovu fenomenalnu akciju i izvršite svoju porudžbinu klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 1.290 rsd.

Količine su ograničene!

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.