ČAROBNA POSUDA: Činija za decu koja se ROTIRA i iz koje se NE prosipa hrana!
Rotirajuća posuda, Foto: Promo

rotirajuća posuda

ČAROBNA POSUDA: Činija za decu koja se ROTIRA i iz koje se NE prosipa hrana!

Najzgodnija je za užinu, za komadiće voća koje često izbegavaju, a koje će im uz ovu posudu možda biti primamljivije

Objavljeno:

Mališani mogu da naprave strašan nered tokom jela, naročito ako tek uče da se hrane samostalno. S druge strane, nije dobro za njih da ih sprečavate da jedu sami i tako negativno utičete na njihov razvoj samo kako bi sve ostalo besprekorno čisto. Međutim, postoji sjajno rešenje koje je korisno i za decu i za roditelje – specijalna posuda za decu koja izgleda OVAKO!

Neko se konačno dosetio da patentira posudu iz koje se neće prosipati hrana! Da, dobro ste pročitali – posuda iz koje se ne prosipa hrana. Kako je to moguće? Zahvaljujući obliku! Naime, deo u koji se sipa sadržaj je okrugao i može da se rotira unutar većeg plastičnog okvira. Platični okvir je napravljen tako da deci bude lak za držanje i, kako god da ga deca obrnu i okrenu, posuda sa hranom će se rotirati i samim tim se hrana neće prosipati. Ako vam nije jasno, pogledajte video:

Da li ova posuda već postoji kod nas na tržištu? Da, postoji, i pritom nije skupa: OVDE može da se poruči online, a ovo je telefon za one koji više vole na taj način da poručuju 011/6 888 999.

Osim što, kada se rotira, sprečava da se hrana prosipa iz nje iako deca sa njom u rukama trče po kući, ona izgleda jako zanimljivo i svojim izgledom motiviše decu da jedu. Najzgodnija je za užinu, za komadiće voća koje često izbegavaju, a koje će im uz ovu posudu možda biti primamljivije. Šarena je, vesela, pa decu može asocirati na nešto prijatno i zabavno umesto na neku mučnu obavezu kako uglavnom shvataju jelo.

Ovu posudu možete da poručite ili telefonom na 011/6 888 999 ili online OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.