UNAJMIO SEKRETARICU ZA BIZARNU RADNJU: Ne biste verovali svojim OČIMA, ovo se 1 čuje (VIDEO)
Provaljen od strane rodbine, Foto: Printscreen/Tiktok

snalaŽljiv

UNAJMIO SEKRETARICU ZA BIZARNU RADNJU: Ne biste verovali svojim OČIMA, ovo se 1 čuje (VIDEO)

Iako su mnogi sumnjali u postojanje sekretara, Amer, otac braće Zaina i Zacha je napisao: 'Mogu sto posto potvrditi da Ian postoji. Bio sam na Zoomu s njim pre mesec dana'

Objavljeno: 09:45h

Porodične WhatsApp grupe pune su poruka o svemu i svačemu gde članovi porodice dele stvari iz svoga svakodnevnog života. No, hteli mi to sebi priznati ili ne, ponekad zna stvarno biti naporno odgovarati na sve to. Međutim, brat Zacha Yaquba ipak je pronašao rešenje - jednostavno je dao svojoj sekretarici da odgovara na poruke umesto njega.

Razgovor započinje tako što je njihov tata napisao: 'Zain ako u roku od 2 minute odgovoriš na poruku, uplatiću ti dva dolara preko PayPala'.

Nije ni čudo što ima novaca za sekretara, plaćenog samo kako bi odgovarao rodbini. Takođe, puno brže će rešiti 75 nepročitanih poruka koje Zach ima, nego on sam.

U svakom slučaju, u odgovoru svom ocu, Ian odgovara (sa Zainovog mobitela) sa: 'Oprostite, ovdje je Ian, preneću ovu poruku Zainu i javiću vam se kad on odgovori'.

Zach se zatim javio i napisao: 'Nema šanse da je ovo neki lik po imenu Ian'. Ian zatim ponovno odgovara: 'Zdravo, da, ovo je Ian, ja sam Zainov sekretar za sastanke i savetnik. Zain je trenutno zauzet, ali ja ću mu preneti vaše poruke i on će uskoro odgovoriti, hvala vam na strpljenju'.

U neverici, Zach zatim odgovara: 'Nema šanse da te je unajmio da odgovaraš na porukeporodičnoj grupi hahaha'. Ian je na to odgovorio: 'Pozdrav svima, hvala vam na porukama, prosledio sam ih Zainu i on će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Hvala'.

Zach je kasnije na svom TikTok profilu objavio snimku zaslona s porukom: 'Ono kada tvoj brat unajmi sekretara da piše umesto njega u porodičnom grupnom chatu'.

Jedna osoba je u komentarima ispod videa predložila: 'Počnite pozivati ​​sekretara na porodične događaje umesto Zaina'.

Amer, otac braće je kasnije komentarisao video za one koji sumnjaju u Ianovo postojanje. Napisao je: 'Mogu sto posto potvrditi da Ian postoji. Bio sam na Zoomu s njim pre mesec dana'.

Druga osoba koja je bila u sličnoj situaciji je komentarisala: 'Kad sam živela u zapadnom LA-u, radila sam isto to za svog šefa', piše LADbible.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.