SLOVO "M" NA DLANU IMAJU SAMO POSEBNI LJUDI! Pogledajte odmah u svoju ruku, otkrivamo ŠTA TO ZNAČI!
Dlan, Foto: Profimedia

PAŽNJA

SLOVO "M" NA DLANU IMAJU SAMO POSEBNI LJUDI! Pogledajte odmah u svoju ruku, otkrivamo ŠTA TO ZNAČI!

Sigurno ste do sada čuli priče i da se pol deteta ili dece može odrediti prema linijama na dlanu

Objavljeno: 19:25h

Čitanje iz dlana praktikuje se hiljadama godina unazad, a pojavilo se u Hindu astrologiji. Čak ga je koristio i Aleksandar Veliki, a po dlanovima je ocenjivao karakter svojih ljudi u vojsci.

Sigurno ste do sada čuli priče i da se pol deteta ili dece može odrediti prema linijama na dlanu.

A za ljude čije linije na dlanu formiraju slovo “M” govori se da su posebni i to iz više razloga. Naravno, nemaju ga svi ljudi, samo oni koji su po nečemu posebni.

Ako ste pronašli M onda morate znati da:

– vrlo ste daroviti – imate jaku intuiciju – vrlo ste iskreni, a isto to očekujete od drugih – ne smetaju vam promene u životu – znate da prepoznate ljude koji lažu – preduzimljivi ste – imate karakteristike koje su odlikovale mnoge proroke i vođe – sreća vas prati u životu

Takođe, za ljude koji imaju “M” na dlanu važi da su dobri u novinarstvu, pisanju ili obrazovanju. Osim toga, jako dobro znaju kako da zarade novac, da napreduju u karijeri, vrlo su disciplinovani i znaju kako se motiviše. Oni imaju odlične liderske sposobnosti, vole da rešavaju misterije, a ponekad ih privlače karijere u pravu ili politici. “M” na dlanu takođe je i simbol bogatstva, piše davidwolfe.com.

(Espreso/24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.