NEVESTA IZABRALA DATUM ZA KOJI VERENIKOVA SESTRA NEĆE NI DA ČUJE! Dve žene razdvojile porodicu, nastao HAOS!
Venčanje, Foto: Profimedia

nečuveno

NEVESTA IZABRALA DATUM ZA KOJI VERENIKOVA SESTRA NEĆE NI DA ČUJE! Dve žene razdvojile porodicu, nastao HAOS!

Megan očigledno mrzi sve ovo i preti da će preduzeti mere protiv nas", istakla je nevesta

Objavljeno: 19:16h

Planirani datum venčanja jedne neveste razbesneo je sestru njenog verenika i sada je čitava porodica u raskolu čiju stranu da zauzme, piše "Jahu njuz".

Kako je buduća nevesta objasnila situaciju na forumu na "Reditu", sestra njenog verenika Megan verila se pre njih. Međutim, Megan nije objavila datum svog venčanja niti je zvanično ikome rekla da se verila. Kad je par objavio svoj datum venčanja na "Reditu", Megan se razbesnela, tvrdeći da je svoje venčanje planirala baš tog datuma.

"Originalno smo samo planirali da venčanje bude u decembru 2021, ali brat mog verenika je u vojsci i neće moći da dobije odsustvo. Sada planiramo maj 2022. Megan je verena oko godinu dana, ali nikad to nije objavila niti razgovarala o tome sa bilo kime, uključujući porodicu. Kad je saznala za našu veridbu, predstavila se srećnom ali je onda počela da govori užasne stvari o nama svojoj majci Suzi", jada se nevesta.

Upitali su Megan i Suzi da li imaju planirani datum venčanja, a kako navodi "Jahu njuz" obe su se pretvarale da se Megan ne udaje.

"Na osnovu tih odgovora izabrali smo datum, mesto, uplatili depozit", navodi se u postu, dodajući da "Megan nije bila oduševljena".

"Pozvala je mog verenika, vrišteći na njega što je izabrao vikend kad je njeno venčanje, da je sve vreme to planirala i da i dalje pokušava da sredi stvari kako bi uplatila depozit i objavila. Nazvala me je raznim imenima. Rekla sam da mi je žao i da mogu da pokušam da promenim datum", napisala je nevesta.

Međutim, u objektu u kojem su planirali proslavu venčanja su odbili njihovu molbu i par bi ostao bez uloženog depozita u slučaju promene datuma, dok bi sledeći datum koji bi par izabrao bio tek u novembru 2022, što im je predaleko.

"Stoga smo se oboje složili da zadržimo naš datum. Megan očigledno mrzi sve ovo i preti da će preduzeti mere protiv nas", istakla je nevesta.

Korisnici "Redita" smatrali su da je Megan nerazumna.

"Vi niste oni koji su sebični", rekao je jedan.

"Jedina osoba na koju (Megan) treba da se ljuti je ona sama", dodao je drugi.

"Ponašala se kao da se uopšte ne udaje. Ti ne čitaš ničije misli", prokomentarisao je treći.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.