HOROSKOP OTKRIVA: Ovnove i škorpije očekuju STRASTVENE romanse, Device ulaze u RASPRAVE sa partnerom
Foto: Profimedia

DNEVNI HOROSKOP

HOROSKOP OTKRIVA: Ovnove i škorpije očekuju STRASTVENE romanse, Device ulaze u RASPRAVE sa partnerom

Zavirite u horoskop i pogledajte šta vas očekuje na dnevnom planu

Objavljeno: 09:57h

Ovan

Mogućnost zaljubljivanja je povećana. Mogao bi vas uzdrmati susret s osobom na koju su sećanja još uvek živa. Nisu isključeni obnovljeni susreti i veze, dok će oni u braku pokazivati više inicijative da odnose obogate strašću, ali i razumevanjem. Porast kućnih obaveza uznemiriće domaćice koje će biti u iščekivanju važnog poseta.

Bik

Manje ćete se isticati i izbegavati odgovornost. Mogući su tračevi na radnom mestu za koje ćete doznati igrom slučaja. Radite li na računaru, češće spremajte podatke ništa ne prepuštajući slučajnosti. Posvetite se aktivnostima koje iziskuju kreativnost – uronite u svet muzike, plesa i svega što vam podiže raspoloženje.

Blizanci

Porast energije i entuzijazma nagnaće vas da se okušate u novom ili dodatnom poslu. Na novčanom planu možete očekivati nove izvore, a više povoljnih prilika imaće oni koji se bave samostalnim radom. Stečete sve više aduta kod simpatije. Mnogo toga postižete staloženim i samouverenim ponašanjem pa vaš odnos time jača.

Rak

Održavaćete skladnije privatne veze, imati prijatelje u koje ćete se moći pouzdati. Motiviraće vas spoznaja da se stvari pomiču s mesta i da ćete uskoro moći uživati u plodovima svoga truda. Večernji izlazak donosi novu osobu u vaš život, a ako ste u vezi mogli biste s partnerom dogovoriti zajedničko putovanje.

Lav

Bit ćete snalažljivi i dovitljivi, naročito u novim situacijama ili u kontaktu s nepoznatim ljudima. Postaćete aktivniji i preuzeti na sebe više obaveza nego dosad. Imaćete uspeha u aktivnostima koje iziskuju spretne ruke, fizičku snagu, izdržljivost i posebne veštine. Veče donosi uzbuđenje zaljubljenima.

Devica

Bit ćete predani obavezama, ali ne trudite se biti savršeni. Iscrpljivaće vas svađe s partnerom pa je najpametnije da izbegavate rasprave i držite se ležernih tema. Ne oslanjajte se na pomoć kolega i poslovnih suradnika. Želite li dovršiti zadatke u planiranom roku i uraditi ono što se od vas očekuje, telefonske razgovore svedite na minimum.

Vaga

Prepuni ste inicijative i želje za dokazivanjem. Nastojaćete u svemu biti najbolji i to će vam polaziti za rukom. Najbolje učinke postići će oni čiji posao iziskuje kreativnost i originalne ideje. Zadržat ćete dobro raspoloženje i optimizam u osetljivim trenucima i tako usmeriti gotovo svaku situaciju u svoju korist.

Škorpija

Partner će primetiti da ste se promenili i pribojavaće se da gubite zanimanje za njega, što neće biti daleko od istine. Razmišljaćete koliko su jaki vaši osećaji prema drugoj strani, ali nećete biti spremni za neke radikalnije poteze. Večernji sati proteći će u posebnom osećaju, pod uslovom da se prepustite i da zaboravite na brige.

Strelac

Aktiviraće se poslovi s inostranstvom. Moguće je putovanje koje vam donosi dodatnu zaradu. Izvrsno ćete se snalaziti obavljajući više radnih zadataka istovremeno. Koncentracija će vam biti odlična pa vam ništa neće moći promaknuti. Godiće vam trenuci osamljenosti, iako će vam biti važno znati da pored sebe imate nekoga koga volite.

Jarac

Dobre prilike i uspesi izmjenjivat će se s pogrešnim procjenama i negativnim reakcijama suradnika. Razmišljat ćete o pokretanju vlastitog obrta, no dobro razmislite isplati li vam se uplivati u poduzetničke vode. Ljubavni život ispunit će iskušenja iz kojih ćete izaći zreliji. U vezama i brakovima izvjesna su vanjska upletanja kojih nećete biti svjesni.

Vodolija

Dan će biti kratak za brojne obaveze. Možda ćete obnoviti saradnju sa starim partnerima, vratiti se poslovima koje ste nekada obavljali ili uploviti u nešto sasvim novo. Uprkos bojazni zbog partnerove prevelike samouverenosti, bićete zadovoljni životom udvoje. Samci će morati promeniti taktiku osvajanja osobe koja im se sviđa. Budite samozatajniji.

Ribe

Osećaćete se iscrpljeni mnogobrojnim kontaktima, ali i povećanim poslovnim obimom. Izvesno je prolazno nezadovoljstvo trenutačnim odnosnom snaga na ljubavnom planu. Partner će biti previše posvećen poslu, ali mu to ne zamerajte. Pružite mu podršku jer mu to najviše treba. Ne odgađajte zakazani termin stomatologu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.