ASTEROID CERES POREMETIĆE VAM ŽIVOT U NAREDNIH DESET DANA: Na 3 znaka imaće JAK UTICAJ!
Asteroid, Foto: Profimedia

VIDITE

ASTEROID CERES POREMETIĆE VAM ŽIVOT U NAREDNIH DESET DANA: Na 3 znaka imaće JAK UTICAJ!

Asteroid Ceres ili kako ga još nazivaju, Demetra, u Blizancima je tranzit koji će nam otvoriti oči i doneti neka lepa iznenađenja

Objavljeno: 20:25h

Asteroid Ceres ili Demetra od 4. avgusta do 14. avgusta je u znaku Blizanaca, što će nekim znacima doneti novu ljubav!

Pored planeta, i neki asteroidi imaju uticaj na nas jer se, baš poput planeta, kreću u orbitama i slede "pravila svemira".

Asteroid Ceres ili kako ga još nazivaju, Demetra, u Blizancima je tranzit koji će nam otvoriti oči i doneti neka lepa iznenađenja.

Posebno će uticati na ova tri znaka, koja od 4. do 14. avgusta očekuju lepe promene na polju ljubavi.

Rak

Osobama rođenim u znaku Raka ovih dana može da se desi da, listajući stare fotografije, nalete na nekoga koga su nekad voleli. To će ih odmah vratiti u prošlost i odvesti ih putem starih uspomena.

Nećete se pomiriti sa tom osobom, niti je to vaša želja, ali će vas to podsetiti kako su vam neki ljudi iz prošlosti promenili život na bolje.

Ta "izgubljena ljubav" vama će pomoći da se osećate bolje, da razmislite o svim promenama koje su vam se desile i koje su vas dovele tu gde ste. To će vam pomoći da shvatite koliko ste zapravo zadovoljni svojim životom, bez obzira da li je ta osoba trenutno u njemu ili nije.

Devica

Moguće je da će vas ovih dana snovi podsetiti na neku staru ljubav. I to ne na neku prijatnu i lepu ljubavnu priču iz prošlosti, već na neku pomalo čudnu i bolnu. I to će vas naterati da svoj sadašnji život uporediti sa onim što ste imali u prošlosti.

Neka vas to ne plaši jer će vam sva ta analiza doneti zahvalnost. Bićete zahvalni na svemu što imate, na svim ljudima koji su ostali uz vas i kroz teške situacije jer su oni zaista vredni vaše ljubavi.

Strelac

Strelci, u vašem slučaju pronalaženje izgubljene ljubavi nema veze sa nekom osobom, već sa strašću. Vi imate dosta talenata, ali Ceres u Blizancima bi mogao da vas "vrati" na neki stari, zaboravljeni talenat, koji bi mogao da vam preokrene život na dobar način.

Uživaćete u stvaranju nečeg novog tokom ovog tranzita i ne samo da ćete pronaći svoju staru ljubav u ovom kreativnom smislu, već ćete joj se baciti u zagrljaj.

Bonus video:

00:23

ZVEZDE U OBJEKTIVU BRAJANA RAŠIĆA Otvorena izložba rok fotografija Narodnom muzeju u Zrenjaninu

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.