ČIŠĆENJE VEŠ MAŠINE PRETVORILO SE U PAKAO: Nakon što ju je pokrenula isplivalo NEŠTO ODVRATNO, svi u šoku! (VIDEO)
Prljavština iz veš mašine, Foto: Printscreen/TikTok

AU

ČIŠĆENJE VEŠ MAŠINE PRETVORILO SE U PAKAO: Nakon što ju je pokrenula isplivalo NEŠTO ODVRATNO, svi u šoku! (VIDEO)

Videla sam jedan video u kojem predlažu da se u mašinu ubace dve tablete za mašinu za sudove, kako bi se dubinski očistila. Odlučila sam da probam, nisam gajila preterane nade", kaže ova mama

Objavljeno:

Mašine za veš nam pomažu da nam odeća uvek bude čista, ali da bi prale dobro, povremeno je potrebno očistiti i uređaj. Ako se i vama čini kada pogledate unutrašnjost bubnja da je mašina savršeno čista, ne dajte se prevariti – i ova žena je isto tako mislila.

Majka dvoje dece je na TikToku objavila video u kojem je pokazala kako je očistila mašinu za veš, a njen snimak je zapanjio ljude!

"Čišćenje mašine za veš. Izgleda čisto, ali kako sam samo pogrešila... Živim u ovom stanu tri godine, mašina je bila ovde. Jednom mesečno je čistim sredstvima za čišćenje. Videla sam jedan video u kojem predlažu da se u mašinu ubace dve tablete za mašinu za sudove, kako bi se dubinski očistila. Odlučila sam da probam, nisam gajila preterane nade", kaže ova mama.

Ona zatim ubacuje tablete u prazan bubanj mašine za veš, zatvara vrata i uključuje program za pranje pamuka na 60 stepeni.

"Koliko sam samo pogrešila", kaže žena pre nego što pokaže da je voda u mašini tamno braon od prljavštine. "Ovo je posle samo deset minuta... Fuj!".

Ona zatim pokazuje užasno prljavu vodu posle sat vremena pranja i dodaje da će od sada jednom mesečno na ovaj način da čisti mašinu.

Mnogi ljudi su zaprepašćeni posle gledanja ovog videa i kažu da nisu ni znali da mašina treba da se čisti, a neki pak preporučuju alternativni način čišćenja.

"Četiri šolje belog sirćeta i ukljupite na 60 ili 90 stepeni. Kristalno čisto i ne oštećuje mašinu".

(Espreso, Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.