MLADA PREŠLA IGRICU: Umesto buketa, ispred nje BACALI NOVAC, URNEBESAN snimak (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

HIT

MLADA PREŠLA IGRICU: Umesto buketa, ispred nje BACALI NOVAC, URNEBESAN snimak (VIDEO)

Uz hip hop pesmu, jedan muškarac prošetao je prolazom i bacao novčanice na sve goste

Objavljeno:

Tradicionalno zapadnjačko venčanje često uključuje sofisticirani ulaz mlade koja hoda prolazom prateći slatku devojčicu koja baca latice uz klasičnu muziku, dok gosti u tišini sede i promatraju

Međutim, jedan par odlučio je napustiti tradicionalne običaje i zamenio je klasičnu devojčicu s cvećem s ‘novčanim čovekom’ koji uz hip hop muziku hoda prolazom i baca - novac.

Kako piše Mirror, Jenny, organizatorka venčanja iz Las Vegasa, na svom TikToku podelila je video u kojem je pokazala kako bradati muškarac hoda ispred mlade i baca novčanice uz pesmu Travisa Portera ‘Make It Rain’.

“Kome treba devojčica s cvećem kada imate muškarca s novcem”, napisala je na svom videu koji je brzo prikupio više od 13 miliona pregleda te 2,5 miliona lajkova. Mnogi korisnici društvenih mreža brzo su komentarisali smirenu reakciju gostiju dok oko njih leti novac.

“Ova je publika previše otmena za mene, moji računi bi bili plaćeni”, glasio je jedan komentar, dok je drugi rekao: “Odmah bih bila na tom podu.” Treći su smatrali da koncept nije toliko loša ideja, našalivši se da bi bacanje novaca na goste potencijalno moglo biti jeftinije od kupnje raskošnog buketa.

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.