TRIK OD 5 SEKUNDI OTKRIVA DA LI JE PREVRUĆE ZA ŠETNJU PSA: U suprotnom može biti POGUBNO
Foto: Printscreen/TikTok

OBRATITE PAŽNJU

TRIK OD 5 SEKUNDI OTKRIVA DA LI JE PREVRUĆE ZA ŠETNJU PSA: U suprotnom može biti POGUBNO

Važno je svojim kućnim ljubimcima omogućiti dovoljno hlada i osveženja, pa tako i izbegavati šetnje po visokim temperaturama

Objavljeno:

Tokom leta i visokih temperatura važno je osigurati da su vaši kućni ljubimci na hladnom te jednako osveženi kao i vi. Stoga je jedna vlasnica pasa podelila sjajan trik kako znati je li prevruće za odvesti pse u šetnju.

Sian Coffey objavila je video na svom TikTok profilu u kojem je pozivala ljude da vode više računa o svojim kućnim ljubimcima tokom velikih vrućina, jer one mogu biti naročito opasne za njih. Jadran postaje sve slaniji, a za to je kriv manjak kiše leti.

U videu kojeg prenosi LADBible se vidi čovek kako šeće psa pločnikom tokom jednog podneva, a pas brzo preskače cestu te traži spas u seni ispod drveta.

- Ako ste jedan od mnogih idiota koji šetaju psa u vrućini, ne biste trebali biti vlasnik psa. Gledajte kako pas trči prema hladu, jer je pod kipuć. Ako pet sekundi ne možete držati dlan na podu, prevruće je za šetnju - objasnila je u svom videu.

Otkako je video objavljen, prikupio je gotovo 500 hiljada pregleda, a mnogi su u komentarima pokazali svoju podršku.

"Svaki vlasnik psa to bi trebao znati. Ako se s tim ne slažete, vi ste problem”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik otkrio: "Radim u pubu i toliko me živcira količina ljudi koji pse izvedu na vrućinu. Često ne donose ni vodu. Srećom je mi pružimo."

(Espreso, Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.