BRUTALNO NASRNULA NA DEČKA ZBOG SRAMNE IZJAVE: Snimak obišao ceo Internet! (VIDEO)
Trenutak kada ga devojka šamara, Foto: Printscreen/Tik Tok

zasluŽeno ili ne?

BRUTALNO NASRNULA NA DEČKA ZBOG SRAMNE IZJAVE: Snimak obišao ceo Internet! (VIDEO)

Devojka se nije ustručavala u svojoj nameri

Objavljeno: 14:50h

Nedavno je jedan TikTok korisnik podelio viralni video dečka koji od jedan do deset ocjenjuje devojke, uključujući i vlastitu, ne znajući da mu ona sve vreme stoji odmah iza leđa.

U videu dečka na ulici intervjuiše drugi dečko i pokazuje mu prvo fotografiju Instagram modela, pa od njega traži da je oceni. Čim ju je video, bez imalo razmišljanja rekao je da je 'definitivno za desetku', a onda dodao i da je 'odličan materijal i za suprugu', dok mu odmah iza leđa stoji, sad već vidno nervozna, devojka.

Nakon modela dečko je treba oceniti i nju, a nakon samo par sekundi razmišljanja kaže da bi joj dao - 'četiri od deset'.

- A šta bi učinio da znaš da je ona odmah iza tebe? - pita ga drugi dečko, na što on samouvereno odgovara da nema šanse, pa se nije stigao ni šokirati kad se okrenuo i ugledao je. Njena ruka je tada več krenula ka njegovom obrazu, te se čuo i zvuk šamara.

Ovaj je video komentarisalo nekoliko stotina TikTok korisnika, a pogledan je više od 400 hiljada puta.

"Upravo im je završilo romantično putovanje", napisao je jedan korisnik, a drugi je primetio da je devojka kojoj je dečko dao 'četvorku' za njega 'premija', prenosi The Sun.

"On je 0/10, ne podnosim tipove koji cure ne poštuju - napisao je pratilac, a mnogi su u komentarima rekli i da im se sviđa što se devojka u svojoj reakciji 'nije uopšte suzdržavala'.

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.