RASTRGLI JE NA MREŽAMA ZBOG IZGLEDA: Moli ih da prestanu!
Džesi Deker, Foto: Printscreen/Instagram

SRAMNO

RASTRGLI JE NA MREŽAMA ZBOG IZGLEDA: Moli ih da prestanu!

Suočava se sa teškim periodom

Objavljeno:

Kantri pevačica, koja je glumila zajedno s bivšim suprugom igrača NFL-a Erikom Dekerom na E! reality serija Erik & Džesi: Game On, podelila je na Instagramu postove objavljene na mreži Reddit posvećene njenom sramoćenju tela i kritikovanju njenog nedavnog debljanja.

Kroz suze je 33-godišnjakinja objasnila kako, iako joj je uvek bilo "samopouzdano" i ugodno što nije "savršena", čitajući komentare na neljubaznoj Reddit stranici - koja je, kako je rekla, "svakodnevno rastrgava ”- stvarno joj se uvukla pod kožu.

- Razgovaraju o tome kako sam se očito ugojila i kako sam kesasta i kako moje telo izgleda užasno, a optužuju me da uređujem svoje telo i sve te stvari. Prilično je grozno i ​​jednostavno ne mogu da verujem da se ovo još uvek događa u svetu, da ljudi to rade- rekla je.

Deker je objasnila da su komentari posebno naštetili jer su se pojavili nakon što je odlučila ne opsedati svoje telo. Iako još uvek redovno vežba, rekla je:

- Jedem šta želim i srećna sam s tim.

- Kada pišete blogove i priče i maltretirate me o tome koliko sam se udebljala i koliko su mi bedra debela, to smatram uvredljivo. Jer koja je poruka koju delite?- upitala je.

Deker, koja je majka troje dece, rekla je da je morala snimiti emotivnu Instagram priču u svojoj kupaonici jer nije želela da njena 7-godišnja kći Vivien - s kojom je bila na odmoru - sazna o ovome.

- Samo želim da imate na umu da sam osoba. Ja sam ljudsko biće i vaše me reči bole. Znam da nisam savršena, ali vi ukazujete na moje nedostatke, na stvari oko kojih sam već nesigurna, već me boli. I nije mi dobro kad me neko napada, maltretira ili rastura.

Dodala je da se solidariše sa svim žrtvama nasilja, govoreći ljudima koji se bore sa sličnom mržnjom na mreži: "Niste sami."

Deker je odavno iskrena sa svojim pratiocima u vezi s nesigurnostima. Ranije ove godine objasnila je da je odlučila staviti silikone u grudi nakon trećeg deteta kako bi se osećala sigurnije.

(Espreso,


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.