MAJKA DVOJE DECE USKOČILA U MINI BIKINI I ŠOKIRALA SVE: Zovu je "Wooow mama" (FOTO)
Pamela Ramljak, Foto: Printscreen/Instagram

VAU

MAJKA DVOJE DECE USKOČILA U MINI BIKINI I ŠOKIRALA SVE: Zovu je "Wooow mama" (FOTO)

Zavidna figura Pamele Ramljak

Objavljeno: 13:59h

Pamela Ramljak svojim će se pratiocima rado pohvaliti uređenom terasom svog doma, pokojom modnom kombinacijom ili svojom prekrasnom porodicom. Međutim, zahvaljujući poklonu svoje koleginice, nekadašnja članice grupe Feminnem sada se pokazala u retkom izdanju i oduševila svoje pratioce.

Naime, nakon što joj ružičasti bikini iz vlastite kolekcije poslala i novopečena dizajnerka kupaćih kostima Žanamari Perčić, Pamela je ponosno pozirala u istom. Dok je zakoračila u svome bazenu na terasi doma, Pamela je godinu dana nakon poroda pokazala isklesano i skladno telo.

- Kada ti Žanamari pošalje badić koji je sama dizajnirala. Jedva ga čekam prošetati po plaži, bravo draga, predivan je. Zaslužuje moju retku fotku u ovakvom izdanju- napisala je Pamela.

Brzo joj je odgovorila i Žanamari oduševljena viđenim.

- Ajme, što ti dobro stoji- poručila je Pameli.

Pamela Ramljak drastično je promenila boju kose - je li to za dejt s mužem?! Mnogi su ostali zapanjeni Pamelinom odličnom linijom s obzirom na to da je 40-godišnja pevačica mama dvoje dece, sina Antuna i kćeri Marie koju je na svet donela pre nepunih godinu dana. ‘

"Pre godinu dana najslađa trudnica, a sada wooow mama’’, Dvoje dece i ovakva bomba’’, ‘’Prezgodna’’, ‘’Super ti stoji, baš je lep’’, ‘’Zgodna mama i super bikini’’, ‘’Lep bikini na još lepšem telu. Majka dvoje dece, ma bravo’’, ‘’Kada bih ja imala takvu liniju’’, glasili su komplimenti na njne račun.

Kupaćim kostimima koje je sama dizajnirala temperature na Instagramu podignula je i Žanamari. ipak, 39-godišnjakinja se fanovima nedavno požalila kako ima problema kod oglašavanja na društvenoj mreži. Baš kao Kim Kardashian! Žanamari se uvukla u oskudnu modnu kombinaciju koja naglašava obline.

- Ovo je možda jedini način da nosim svoj bikini na Instagramu, a da me IG algoritam ne ograniči. Pa evo jedna iz proizvodnje koja možda i uspe doći do vas. Uskoro ću isfurati bikini u ovom materijalu, pa eto bilo bi divno da me niko ne prijavi za prekršaj, jer sam obukla kupaći kostim kojeg sam i dizajnirala- istaknula je u jednoj objavi na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.