UPOZNAJTE PSA KOJI SVAKODNEVNO PODLEŽE KRALJEVSKIM SPA TRETMANIMA: Zavide mu i ljudi
Kraljevski tretman psa Slinkija, Foto: Printscreen/youtube

ZAVIDE MU

UPOZNAJTE PSA KOJI SVAKODNEVNO PODLEŽE KRALJEVSKIM SPA TRETMANIMA: Zavide mu i ljudi

Slinki stvarno zna da uživa

Objavljeno: 16:53h

Videozapisi s nemačkim kratkodlakim jazavčarom Slinkyjem postali su viralni hit na TikToku nakon što su njegovi vlasnici počeli objavljivati Slinkyjeve kućne spa tretmane. Minijaturni je jazavčar star tek 11 nedelja, a njegova mu vlasnica Melisa Liu iz Melbourna redovno za opuštanje priušti razne tretmane: poput masaže glave, lica i šapa.

Psića tako nije neobično videti ni s kriškama krastavaca na očima ili slušalicama u ušima, zbog čega ga je 30.000 YouTube pratioca od milja prozvalo The Spa Dog. - Suprug i ja smo neko vreme hteli jazavčara, pa smo uzeli Slinkyja - priča vlasnica za Metro i priznaje da ju je, kad je pas tek trebao doći ka njima, brinulo hoće li mu se svideti novi dom i hoće li mu selidba biti jako stresna.

Zato su mu, kaže, ona i suprug počeli priređivati luksuzne 'spa dane', jer su ionako zbog pandemije više vremena provodili kod kuće, a štene još nije bilo dovoljno staro za šetnje.

- Ti ga tretmani opuštaju i smiruju - kaže Melisa koja tretman započne s igrom, a kad joj pas iscrpljen zaspi u krilu, stavi ga na kauč i masira mu lice i šapice.

Spa mu, ispričala je, priredi barem jednom nedeljno, a tretmani su slatkom psiću omogućili i brojne obožavaoce koji nestrpljivo čekaju nove objave.

- Naravno da ga svi obožavaju kad je tako sladak dok se opušta - rekla je vlasnica koja često prihvati i online predloge za Slinkyjevo vreme odmora od stresnog psećeg života.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.