ČUDESNI TRIK ZA ČIŠĆENJE RĐAVOG POSUĐA VIDELI MILIONI: Uverite se i sami
Rđava tava, Foto: Prinstcreen/facebook

SAVET

ČUDESNI TRIK ZA ČIŠĆENJE RĐAVOG POSUĐA VIDELI MILIONI: Uverite se i sami

Pokušajte i vi

Objavljeno:

Žena je primenila savete za čišćenje koje je pronašla na TikTok-u kako bi u potpunosti obnovila izgorene lonce i tave - a drugi su ostali oduševljeni rezultatima nakon što su to sami isprobali.

Videozapis podeljen na platformi prikupio je milione pregleda, tvrdeći da se možete rešiti godina prljavštine i rđe pomoću samo nekoliko jednostavnih sastojaka koje verovatno već imate u svom kuhinjskom ormariću.

Naime, ona je podelila fotografije pre i posle, pokazujući svoju tavu koja je nekad bila smeđa da bi se transformisala,pokazujući još jednom sjajnu srebrnu podlogu.

Tava
foto: Prinstcreen/facebook

Viralni video započinje posipanjem soli na dno posude, pre dodavanja sode bikarbone i ispiranja tekućine, te mešanjem svega zajedno laganim ribanjem. Potom pokrijete posudu papirom, prelijete belim octom i ostavite pet minuta pre nego što jednostavno obrišete godine mrlja koje nikakvo ribanje nikada nije moglo popustiti.

- Neke od mojih lonaca trebale su malo dodatne masti za laktove, pa sam više ribala nakon uklanjanja papira. Srećni dani. Da, postoji puno proizvoda za čišćenje koji mogu učiniti isto. Ovo je samo upotreba osnovnih proizvoda za kućanstvo. Srećno čišćenje svima- napisala je.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.