CELA AMERIKA PRIČA O OBJEKTU KOJI JE SNIMLJEN NA NEBU: Šta je ovo??? (VIDEO)
Na šta vam ovo liči?, Foto: Prinstcreen/Youtube

ŠTA VIDITE?

CELA AMERIKA PRIČA O OBJEKTU KOJI JE SNIMLJEN NA NEBU: Šta je ovo??? (VIDEO)

Majka napravila neočekivani snimak

Objavljeno:

Video od 45 sekundi snimljen u istočnoj Južnoj Karolini zatrpao je tabloide zbog navodnog hvatanja NLO-a na nebu u blizini Čarlstona. Video, koji je snimila Shaneika Joyner iz Severnog Čarlstona, prikazuje izduženi objekat koji se kreće ispred oblaka, kao da izmiče kontroli.

- O moj Bože. Nešto je unutra. Je li to brod?- pitala je njena kći India u snimku.

Ovaj je video Joyner objavila 30. juna na Fejsbuku a 6. jula na Jutjub ga je podelio Dogtooth Media, gde je od srede prkupio blizu 60 000 pregleda. Snimljen je na autocesti 52 na području Goose Creeka.

Joyner nije imala pretpostavku o tome šta je snimila. Izgledao je poput dimnog pokrivača, ali nije se kretao poput dima, primetila je u komentarima na Fejsbuku. Nije ispuštao zvuk i putovao je tako brzo da ga je bilo teško uhvatiti na videu, kako je navela.

Objekat na nebu
foto: Prinstcreen/Youtube

Američki tabloid Sun nazvao ga je "misterioznim zanatom" u naslovu 6. jula dok je iHeartRADIO bio direktniji i objavio: "NLO zaustavlja saobraćaj u Južnoj Karolini dok ga vozači snimaju."

- Išao je brzo, ali dovoljno je usporio da to snimim. Izgledao je kao da se malo zavrteo kad je prošao pored drveća - citirana je Joyner za The US Sun otkrivši da je bila u strahu.

Reakcije na mrežama obuhvatile su nagađanja poput roja insekata, jata ptica selica, oblaka mehurića helija ili velike plastične vrećice. Drugi su primetili da se lako uklapa u definiciju NLO-a kao letećeg objekta koji je teško prepoznati.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.