11-GODIŠNJA ĆERKA PRONAĐENA MRTVA U KREVETU, NAKON ŠTO JE MAJCI UPUTILA POTRESNE REČI: Ožalošćena žena TRAŽI jedno
Poslednje reči zauvek će pamtiti, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

11-GODIŠNJA ĆERKA PRONAĐENA MRTVA U KREVETU, NAKON ŠTO JE MAJCI UPUTILA POTRESNE REČI: Ožalošćena žena TRAŽI jedno

Ožalošćena majka odala počast svojoj ćerki

Objavljeno:

Mama koja je pronašla svoju 11-godišnju ćerku mrtvu u krevetu govorila je o njihovom potresnom poslednjem razgovoru. Kayleigh Owens rekla je da je njeno dete Milly-Sue Pendleton volelo crtati i oblačiti se u svoje omiljene animirane likove.

Devojku iz Wallaseyja, Wirala, mama je opisala kao "brižnu i jedinstvenu". Kayleigh je za Liverpool Echo rekla da je poslednje što joj je čerka rekla pre smrti: "Volim te." Tragedija se dogodila u noći između 13. i 14. juna, nakon što je mama stavila sina Dantea, petogodišnjaka, koji je delio sobu s Milly-Sue, u krevet. Oko 22:30, Kayleigh je zamolila Milly-Sue da joj da telefon, jer je sledećeg jutra morala spavati uoči školskog dana. U 22:45, Milly-Sue napustila je sobu da popije piće i nakratko se poigrala sa svojim psom Lagerthom.

Rekla je mami "laku noć" i da ju je volela pre nego što se vratila u krevet. Kad je Kayleigh ustala ujutro, učinilo joj se da je malo hladno pa je otišla u sobu Milly-Sue da zatvori prozor i probudi je za školu. U tom je trenutku videla da se devojčica ne miče pa je počela vikati njeno ime pre nego što je njen partner nazvao hitnu pomoć. Rekla je:

- Njen je krevet ispod prozora pa sam je prekoračila, a onda sam videla kako se ne miče i počela sam je dozivati. Moj partner Robert Lowe nazvao je hitnu pomoć i počeo je oživljavati. Moj sin Cameron čuo je šta se događa, uleteo je zgrabio Dantea i pokrio oči pre nego što ga je izveo iz sobe. Bolničari su nam rekli da je i sa CPR-om bilo prekasno. Ne sećam se ničega nakon toga- istakla je i dodala:

- Ali izgledalo je kao da spava, izgledala je poput moje Milly-Sue, toliko mi je bilo teško prihvatiti da je to stvarno.

Kayleigh je rekla da joj je bilo teško vratiti se u sobu svoje kćerke.

- Još nisam vratila Dantea u njegovu sobu jer mi je upravo bilo teško suočiti se s tim. Otišala sam neki dan da je samo uredim. Stalno očekujem da će proći kroz vrata nakon povratka kući iz škole- dodala je i da joj je partner bio velika podrška tokom teškog perioda.

- Ljudi su skupili novac za nas i to nam je bila tako velika pomoć, jer da, dečije sahrane su besplatne, ali ako želite određene stvari za svoje dete, to može biti tako skupo. Želeli smo kovčeg za animiranu princezu za Milly-Sue s plavom haljinom, koja je bila savršena za nju - to je poslednje što ćete zaista moći učiniti za svoje dete pa želite da bude savršeno.

Na kraju je pohvalila i komšije koji su bili tu za nju, ali i ljude iz pogrebnog preduzeća koji su im bili u svakom trenutku na raspolaganju.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/ Miror )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.