OTIŠLA NA BEZAZLENO ČIŠĆENJE UŠIJU, ONO ŠTO SU JOJ UNUTRA PRONAŠLI ZABRINULO JE MNOGE: "Godinama su ležali u uhu"!
Iznenađenje se krilo u ušima, Foto: Profimedia

NEĆETE VEROVATI

OTIŠLA NA BEZAZLENO ČIŠĆENJE UŠIJU, ONO ŠTO SU JOJ UNUTRA PRONAŠLI ZABRINULO JE MNOGE: "Godinama su ležali u uhu"!

Ne zanemarujte vaše telo

Objavljeno: 12:24h

Nedavno je TikTok korisnica Jordan u svom videu ispričala kako je zbog prehlade otišla lekaru koji joj je odlučio očistiti uši; a unutra pronašao čak četiri mikro cevčice. Dok joj je ispirao uši, priča, video je da je nešto unutra, a brzo su oboje saznali da je reč o ušnim cevčicama - malim plastičnim tuljcima koji se deci s čestim infekcijama ugrađuju u bubnjić - a koji bi za otprilike godinu dana sami trebali ispasti...

- To mi je bilo u uhu pune 22 godine; od moje četvrte - rekla je devojka na svom TikToku.

Svoje je saznanje podelila u videu s naslovom Kad odete lekaru zbog prehlade, a on vam ispere uši i pronađe iznenađenje, a dodala je i da joj je vosak iz uha prekrio te male plastične predmete. - Kao dete sam stalno imala upale uha, pa su mi lekari u bubnjić ugradili cevčice na koje sam odavno i zaboravila - opisala je u videu koji je pregledan više od 750.000 puta.

- O Bože, nadam se da moje nisu u ušima, imala sam tri para, dakle šest komada! - komentarisao je jedan pratilac, a to je zabrinulo i mnoge druge tiktokere.

Jedan je pratilac spričao da je i sam nedavno u uhu pronašao cevčice, i to kad je zbog TikTok izazova uši pregledavao mikrokamerom.

- Imam 27 godina, a stavili su mi ih kad mi je bilo 18 godina - rekao je, a bilo je i onih koji su te male komadiće plastike nakon što su im godinama 'ležali' u uhu morali vaditi i hirurški- prenosi Mirror.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/ )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.