RUSI JE ODAVNO KORISTE: Metoda SUVOG ČETKANJA KOŽE će vas oduševiti!
Koža, Foto: Profimedia

NEGA KOŽE

RUSI JE ODAVNO KORISTE: Metoda SUVOG ČETKANJA KOŽE će vas oduševiti!

Tehnika suvog četkanja kože nije nikakva novost i godinama je jedna od omiljenijih spa metoda koja se primenjuje u Rusiji

Objavljeno: 21:56h

Tokom leta, najviše pažnje se posvećuje hidrataciji, ali i detoksikaciji organizma.

Što znači što veći broj napitaka koji će nam u tome pomoći.

Ono, što nekada zaboravimo, jeste da je i koži potrebna detoksikacija.

Suvo četkanje kože – trend koji je sve popularniji, to potvrđuje.

O čemu se tačno radi?

Tehnika suvog četkanja kože nije nikakva novost i godinama je jedna od omiljenijih spa metoda koja se primenjuje u Rusiji i Turskoj, ali tek sada je postala popularna zahvaljujući tome što na raspolaganju imamo nešto više vremena, koje rado trošimo u svrhu nege sopstvenog tela.

Nekoga će možda podsetiti na piling tela, ali ova metoda je dosta intenzivnija i znatno uspešnije otklanja stari i suvi površinski sloj kože. Nakon tretmana, rezultati su odmah vidljivi, a koža je baršunasto meka i glatka na dodir.

Osim što će koža mnogo bolje izgledati, suvo četkanje čini dobro celom organizmu.

Ovom metodom možete da se rešite celulita, da osnažite imunitet, da poboljšate cirkulaciju i da oblikujete mišiće. Takođe možete da se rešite viška vode i toksina.

Za ovu metodu vam je potrebna četka od prirodnih materijala, da ne biste narušili prirodnu barijeru kože, a poželjno je da ovu metodu primenjujete pre tuširanja, ravnim i dugačkim pokretima od stopala ka gore.

Nakon ovog tretmana, dobro nahranite kožu bogatom kremom, ili negujućim uljem, kako biste bili sigurni da je važa koža dobila baš svu neophodnu negu.

(Espreso/Fashion.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.