SAVRŠEN TRIK ZA ČIŠĆENJE TOALETA! Neophodna vam je samo JEDNA STVAR i vaša šolja će se ZABLISTATI, probajte!
Čišćenje toaleta, Foto: Printscreen/Facebook

vrlo je jednostvano

SAVRŠEN TRIK ZA ČIŠĆENJE TOALETA! Neophodna vam je samo JEDNA STVAR i vaša šolja će se ZABLISTATI, probajte!

U grupi na Fejsbuku, majka Lauren otkrila je kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu

Objavljeno:

Majka iz Australije podelila je kako je očistila svoj toalet od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje.

U grupi na Fejsbuku, majka Lauren otkrila je kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limunsku kiselinu, prenosi Daily Mail.

– Mrzim čistiti toalet. Dve posude (oko 25 grama) limunske kiseline ostavljene u toaletu devet sati rešiće celu stvar. Najteži deo procesa je paziti da ljudi ne koriste toalet u tih devet sati. Htela sam koristiti sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren u svojoj objavi te uz nju podelila fotografije odlične transformacije.

Toalet, Čišćenje toaleta
foto: Printscreen/Facebook

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podelili načine na koje se i sami koriste limunskom kiselinom.

– Koristim limunsku kiselinu na dnevnoj bazi za čišćenje toaleta, ali odlična je jer nema hemikalija pa i deca mogu čistiti s njom – komentarisala je jedna majka. – Limunska kiselina je najbolja! Odlična za toalete – složila se jedna korisnica.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.