“Mahuna veličine dlana nalazila se u mom DONJEM VEŠU”: Mlada (29) doživela užas kad je krenula pred oltar
Donji veš, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

“Mahuna veličine dlana nalazila se u mom DONJEM VEŠU”: Mlada (29) doživela užas kad je krenula pred oltar

Posle šest meseci pokušaja da dobiju bebu, jedan zaljubljeni par je 25. februara primio najsrećnije vesti – postaće roditelji

Objavljeno:

Srećni par ne samo da je nestrpljivo iščekivao novog člana porodice, već se radovao i venčanju koje je organizovano za dve nedelje otkako su dobili najlepšu vest

Posle šest meseci pokušaja da dobiju bebu, jedan zaljubljeni par je 25. februara primio najsrećnije vesti – postaće roditelji. Ipak, zadesila ih je velika tragedija. Ova žena je podelila svoju ispovest pre nekoliko meseci, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

Naime, Kejt (29), koja ima dvoje dece iz prethodnog braka, saznala je da je u drugom stanju sa svojim budućim suprugom Timom (32), neposredno pred njihovo venčanje.

– Jedva sam čekala da iznenadim Tima, pa sam napravila kutiju sa “eksplozijom čokolade” u kojoj su se nalazili malo bebi odelo i poruka: “Neka sledeća bebina avantura započne”. Kad je Tim otvorio kutiju i pročitao poruku, zaplakao je, bili smo toliko uzbuđeni – ispričala je Kejt.

Srećni par ne samo da je nestrpljivo iščekivao novog člana porodice, već se radovao i venčanju koje je organizovano za dve nedelje otkako su dobili najlepšu vest.

– Planirali smo da na našem venčanju napravimo veliki spektakl i kažemo našim porodicama i prijateljima da ćemo postati roditelji – priseća se Kejt svoje ushićenosti.

Međutim, dva dana pre svadbe, kada je Kejt bila trudna nepunih sedam nedelja, odjednom je osetila da nešto nije u redu sa njenom bebom. Kada je otišla u kupatilo, videla je smeđi iscedak i osetila grčeve koji su slični onima pred mesečni ciklus. Međutim, njene brige su ublažene kada je snimak ultrazvuka tog jutra pokazao da beba u stomaku raste i da je sve u redu.

– Čuli smo otkucaje srca, beba je bila odgovarajuće veličine i na pravom mestu, pa sam plakala od olakšanja i sreće – seća se ona.

Međutim, te noći, dok se Kejt opraštala od porodice na probi za venčanje, vratili su joj se najgori strahovi:

– Osetila sam kako mi krv teče u mlazu, a bolovi u leđima počeli su da se pogoršavaju. Tada sam znala da pobacujem bebu. Nije bilo šanse za preživljavanje – rekla je.

Uprkos neopisivoj boli, Kejt i Tim su odlučili da nastave sa posebnim danom koji su planirali i za koji su štedeli.

U nedelju, 14. marta, na dan venčanja, Kejt je osetila kako joj grčevi postaju sve teži. Dok je poslednji put odalzila u kupatilo pre nego što je krenula ka oltaru, buduća mlada suočila se sa velikim bolom.

– Mala mahuna veličine mog dlana nalazila se u donjem vešu – ispričala je Kejt drhtavim glasom.

– To je bila beba. Tog dana sam toliko krvarila da nisam ničega bila svesna. Hodala sam prolazom ka oltaru misleći šta smo izgubili i kroz šta sve prolazimo.

Kejt je sačekala da se ceremonija venčanja završi pre nego što je rekla Timu šta se desilo. Kasnije te noći, novopečeni bračni par se vratio u kapelu da se oproste od svog nerođenog deteta.

– Sahranili smo našu bebu na posebnom mestu u vrtu. To je sveto mesto za mene – ispričala je nesrećna žena.

Dok se bori sa tugom zbog gubitka deteta, Kejt se oseća razapeto zbog toga što su se istog dana desile dve stvari – jedna najgora i jedna najlepša:

– Kako sada da slavimo ovaj dan? Da li je to dan kada smo sahranili bebu ili je dan venčanja? Ne želim da slavim naš brak, a drugu misao da odgurnem u stranu i obrnuto.

Par je odlučio da započne drugi pokušaj kada se stvari slegnu, a Kejt ne odbacuje ni mogućnost vantelsne oplodnje, iako brine zbog mogućnosti ponovnog pobačaja. Ipak, zna da je Tim uz nju i da će biti tu u svakom trenutku.

(Espreso/Telegraf.rs, kidspot.com.au)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.