POMRAČENJA MESECA IZAZVAĆE VELIKE TURBULENCIJE I NEVOLJE ZA SVE ZNAKOVA: Astrolog otkrila koji dani su KRITIČNI!
Prvi dan u nedelji pokazaće se relativno konstruktivnim, posebno za Rakove i Blizance, ali i turbulentan, Foto: Profimedia

zvezde

POMRAČENJA MESECA IZAZVAĆE VELIKE TURBULENCIJE I NEVOLJE ZA SVE ZNAKOVA: Astrolog otkrila koji dani su KRITIČNI!

Blizanci i Strelac će najjače osetiti njegov uticaj na sebi

Objavljeno:

Poznata ruska astrološkinja je upozorila horoskopske znakove na opasnost krajem maja.

Ruska astrološkinja Vasilisa Volodina upozorila je na opasnost koja vreba mnoge znakove u poslednjoj nedelji maja. Po njenim rečima, vrhunac krize dogodiće se 26. maja kada se očekuje pomračenje Meseca.

"Blizanci i Strelac će najjače osetiti njegov uticaj na sebi, ali može se reći da će i svi ostali znakovi biti, u manjoj ili većoj meri, u teškoj situaciji", kaže astrološkinja. Ovaj period je po njoj i najbolji za napuštanje loših navika, ali i prekid toksičnih veza.

Ponedeljak

Prvi dan u nedelji pokazaće se relativno konstruktivnim, posebno za Rakove i Blizance, ali i turbulentan. Stižu poteškoće, a najugroženiji će biti Jarčevi i Lavovi.

Utorak

Na ovaj dan emocije će biti zagrejane do krajnjih granica zbog Meseca u Škorpiji i pomračenja koje se približava. Najizraženija emocija biće ogorčenost. Dobro prolaze Rak i Škorpija koji će moći da obuzdaju ovaj emotivni talas.

Sreda

Dan pomračenja Meseca, koji u svemu zahteva oprez. Uticaj ovog astronomskog događaja osetiće svi znaci Zodijaka, pa je najbolje da ne planirate nikakav posao i obratite pažnju na one koji su vam bliski.

Četvrtak

Ovaj dan može proći u ljubavnoj čežnji i doneti osećaj nezadovoljstva trenutnom situacijom. Dan je dobar za nova poznanstva, ali poslovni susreti će biti najuspešniji. Znakovi koji će najviše propatiti su Strelac, Blizanci i Ribe. Biku i Vagi se otvaraju nove mogućnosti .

Petak

Mirniji i konstruktivniji dan u poređenju sa početkom nedelje. Konjukcija Merkura i Venere omogućiće vam da bolje učite i steknete dodatna znanja. Petak donosi sreću Devici i Vagi.

Vikend

Kraj nedelje pružiće priliku svim znakovima Zodijaka da se opuste i sagledaju život na potpuno nov način. Najbolje je da vikend provedete drugačije nego obično. U nedelju će mnogi možda morati da rade besplatno, u korist nekoga ko im je blizak.

Bonus video:

58:50

USIJANJE 21.05.2021.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.