HLADNI SU KAO ZMIJA, SLOBODNO MOŽETE DA ZABORAVITE DA ĆE DA POKAŽU EMOCIJE: Horoskopski znaci od kojih TREBA BEŽATI
Ilustracija, Foto: Profimedia

TAKO KAŽU

HLADNI SU KAO ZMIJA, SLOBODNO MOŽETE DA ZABORAVITE DA ĆE DA POKAŽU EMOCIJE: Horoskopski znaci od kojih TREBA BEŽATI

Liče na one koji se ne unose u tuđe probleme, niti su sposobni da podele svoja i razumeju tuđa osećanja

Objavljeno:

Za predstavnike pojedinih horoskopskih znakova, kada ih vidite, rekli biste da su hladni kao stene, bez imalo emocija.

Ledeni pogled, hladan ton glasa… Liče na one koji se ne unose u tuđe probleme, ne pokazuju interesovanje da razumeju druge, niti su sposobni da podele vlastite emocije.

Ako s njima insistirate na deljenju osećanja, postaće nervozni i zatvoriće se još više. Pred vama će biti Kineski zid u koji udarate svakom sledećom rečenicom.

Međutim, niko ne sluti šta se krije iza tih “ledenih kraljeva i kraljica”.

Astrolozi izdvajaju 5 znakova Zodijaka koji svoju hladnoću koriste kao odbrambeni mehanizam, plašeći se da će ih ljudi povrediti ili iskoristiti.

1. Rak

Možda se pitate kako je moguće da su predstavnici ovog znaka koji su veliki emotivci zapravo u ovoj grupi. Rak je poznat po tome da je pun ljubavi i da je izrazito osećajan. Ali baš te njihove emocije i strah da ne budu povređeni mogu da ih učine hladnima.

Ako su ih ranije povredili ili ih je neko na neki način izdao, mogu postati vrlo zatvoreni. Oni će se ponašati kao da je osoba koja je prešla granicu mrtva, kao da više ne postoji uopšte. I nikada je više neće pustiti da im priđe.

Zatvoriće se u svoj oklop nepoverenja i pobrinuti se da njihov neprijatelj debelo plati za ono što im je učinio.

2. Jarac

Jarčevi odbijaju da pokažu emocije, pa bi radije da izgledaju kao ledeni mermer nego da dopuste da se neko poigra s njihovim osećanjima.

Pošto Jarčevi veruju da je strog imidž ključna stvar za uspeh, oni se uvek pobrinu da takav utisak i ostave. Skloni su da misle da zbog previše sentimentalnosti mogu izgledati kao slabić u očima drugih, što šteti dobrom imidžu.

Jarčevi vole da o njima vlada mišljenje kako su praktični, racionalni i da sve drže pod kontrolom. Ne vole da ih drugi doživljavaju kao emotivce.

3. Vodolija

Teško da za nekoga ko oko sebe ima gomilu prijatelja možete da mislite da je “ledena kraljica”. Ali, sa Vodolijama to jeste slučaj.

Ako ljudima dozvole da im priđu i poklone im emocije, Vodolijama ćete "na čelu" pročitati šta osećaju i šta misle. Međutim, tu privilegiju među svim ljudima kojima su osobe rođene u ovom znaku okružene imaju samo odabrani.

Sa ostalima koje nisu pustili u svoje srce, oni su ledenice koje ne pokazuju emocije. Vodolije ne žele da troše vreme na one koji nisu spremni da se nose sa problemima i da ih rešavaju.

4. Devica

Postoje trenuci kada Device zaista veruju da su najpametnije osobe na svetu i da niko ni upola njih nije vredan.

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku vole da uče i da pokazuju ono što su naučile. Budući da su toliko usredsređene na ono što im se događa u glavi, ponekad mogu da ignorišu šta im se dešava u srcu.

Device teže ka savršenstvu, a imaju manjak strpljenja za nedostatke, greške i stvari koje nas čine ljudima.

5. Blizanci

Blizanci mogu biti nepredvidivi - u jednom trenutku su topli i gostoljubivi, u drugom hladni, distancirani i neprijateljski raspoloženi.

Jedina stvar na koju možete računati je da nikada nisu potpuno ravnodušni. Ako ste povredili Blizanca ili nekoga koga vole, nećete moći da se sakrijete od njihovog ledenog pogleda.

Neće ih zanimati ni ako imate dobar izgovor za ono što ste učinili. Blizanci će potpuno zanemariti vaša osećanja i napustiti vaše društvo kada pokušate da razgovarate sa njima posle gafa koji ste napravili.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.