STVARI NA KOJE SU ALERGIČNI: Svaki horoskopski znak ima svoj KRIPTONIT! A koji je vaš?
Ilustracija, Foto: Profimedia

horoskop

STVARI NA KOJE SU ALERGIČNI: Svaki horoskopski znak ima svoj KRIPTONIT! A koji je vaš?

Ovan ne podnosi kašnjenja, Lav ne voli ljude bez ambicija, Vodolija mrzi kada je neko ograničen obrascima i društvenim normama

Objavljeno:

Kod svakog horoskopskog znaka postoje stvari koje njegovi pripadnici izuzetno mrze, koje ih izluđuju i na koje su blago rečeno “alergični”.

Šta je to što zaista ne podnose pripadnici svakog od dvanaest zodijačkih znakova?

OVAN

Ovnovi mrze osobe koje se prenemažu u svojoj sporosti i lenjosti. Ne podnose sporu vožnju autobusom, vozom ili bilo kojim prevoznim sredstvom. Ta foliranja, razvlačenja loših i providnih pravdanja i kašnjenja ih posebno izluđuju. Ništa više ih ne može izludeti od uskih u ograničenih umova koji ih ostavljaju bez teksta. Često nemaju ni komentar za osobe koje na pitanje postave takođe pitanje. To baš ne podnose.

BIK

Jednog Bika uvek iznervira loša usluga u restoranu, a još gore reaguju na lošu hranu. Pogotovo kada su mnogo gladni i kada stigne jelo koje su naručili, a nije dobro spremljeno ili je neukusno. Tada ako sačuvate živu glavu, živećete još sto godina. Takođe ne vole osobe koje obožavaju prirodan miris tela, bez parfema i dezodoransa. Sklanjate se od Bika ako ne mirišete LEPO, jer će vas javno i bez pardona izblamirati.

BLIZANCI

Ništa više i jače ne iznervira Blizanca od pokvarene tehnike ili ,daleko bilo, pokvarenog telefona. Tada je bolje da ste mu ruku odsekli nego ga ostavili bez telefona i bilo kakve mogućnosti komunikacije. Nikada nemojte utišavati i prekidati Blizanca kada govori, jer to posebno ne podnosi. Takođe, Blizanci mrze neudobnu obuću.

RAK

Ljudi koji se loše oblače biće kritikovani od strane jednog Raka. Ali zato, s druge strane, oni posebno mrze kada njih neko kritikuje. Posebno ne vole osobe koje nemaju osećanja. To ih dovodi u stanje potpunog besa.

LAV

Lavovi mrze da ih neko koči u namerama da ih sputava u ciljevima. A posebno mrze nezainteresovane ljude bez ambicija. Ne mogu da razumeju ljude koji su kao amebe.

DEVICA

Pedantne Device mrze ljude koji ne znaju gramatiku. Stalno ih ispravljaju, ne bi li naučili da se bolje izražavaju i pišu. Posebno mrze emotivne scene na javnom mestu. Kao i ljude koji drže jedan prst u uvetu dok razgovaraju telefonom.

VAGA

Vage mrze sve ljude koji uspeju da naruše njihovu ravnotežu. Grube, samožive i okrutne ljude koji nemaju nikakav osećaj za sagovornike, a i posebno za životinje. Posebno ne podnose neuredne osobe koje nemaju sređen autfit.

ŠKORPIJE

Najviše od svega mrze laž. Istina je njihova mera života. Ne podnose osobe koje žele da im odaju svoje ili tuđe tajne. Sitne lopove i malodušne osobe koje su pune zla. Posebno mrze ljude koji nisu u stanju da podnesu bilo kakvu žrtvu za druge.

STRELAC

Najviše mrze da se izuvaju kada ulaze u svoj ili tuđi dom. Ne vole navalentne ljude koji ih ne puštaju da dišu. Osobe koje ih teraju da rade stvari koje im nisu zanimljive. Posebno mrze ljude koji nemaju svoju filozofiju života.

JARAC

Jarčevi ne podnose nezatvorenu pastu za zube, čarape na podu. Ne podnose ljude koji nisu od reči i nemaju svoj stav. Posebno ne vole ljude koji pozajme novac, pa ga ne vrate na vreme.

VODOLIJA

Ne vole ljude koji stalno žive u prošlosti. Osobe koje se lepe za njih, kontrol – frikove koji su ograničeni obrascima i društvenim normama. Vodolije posebno ne podnose nelojalne osobe koje bi ih veoma jeftino prodale.

RIBE

Ne podnose rigidne i grube ljude, koji nemaju nikakvog osećanja radosti i tuge. One koji ne slušaju reči dok slušaju muziku. Posebno ne vole osobe bez stida i srama.

Piše astrolog Vesna Trajković za Objektiv.rs

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.