KAKO DA DOŽIVITE 100 GODINA? Lav neka nađe hobi, Devica neka peva, Strelac da pleše...
On je svestan da je rad na sebi jako bitan, Foto: Profimedia

zvezde

KAKO DA DOŽIVITE 100 GODINA? Lav neka nađe hobi, Devica neka peva, Strelac da pleše...

Briga o sebi prema horoskopskom znaku prema horoskopskom znaku.

Objavljeno:

Ovan

On je svestan da je rad na sebi jako bitan. Svestan je da je posao od velike važnosti i da je potrebno da ga obavi na besprekorno. Sastanci, mejlovi i sve što nosi velika i jaka karijera ponekac iscrpi unutrašnje naše biće. Zato je bitno da svako jutro odvojite nekoliko minuta i da stanete ispred ogledala i da jasno i direktno izneste vaše tvrdnje, predloge i želje koje želite da predstavite svojoj kompaniji. Na taj način vi manifestujete vaše želje i širite vašu jaku energiju koju univerzum razume i podržava vas.

Bik

Vi ste najprijatniji horoskopski znak. Bilo bi poželjno kada bi uveli male rituale koje bi primenjivali svaki dan, najbolje je ujutru. Lepa šminka, poželjno je da eksperimentišete sa zemljanim tonovima, doprinelo bi da se vi bolje osećate i vaše unutrašnje biće bi vam bilo zahvalano. Kada se lepo doterate vi uradite par selfija kako bi doprineli vašem samopuzdanjem. I polako krenite u novi radni dan.

Blizanci

Kako bi izbegli jednu od vaših najgorih osobina a to je da ste u svakoj čorbi mirođija i kako ne biste stalno bili upleteni u 100 priča, savet je da vaše misli preokupirate čitanjem romana, ljubavnih ili kriminalističkih. Vi na taj način preokupirate svoj mozak i maštu i potpuno ste posvećeni temi iz knjige i novim likovima. Ova mala rutina vam takođe pomaže da još više obogatite svoj jezik i svoji maštu.

Rak

Vi ste Mesečeva deca i vi ste magnet za prikupljanje energije. Kako pozitivne tako i negativne. Ritual koji bi pomogao da se vaša aura očisti od negativne energije je kupanje u mirišljavim i eteričnim uljima. Na taj način vi se oslobađate energije i vaše telo i um uživaju. Kako ste Mesečeva deca najbolje je da taj ritual izvodite kada je pun mesec u trajanju od 20 min.

Lav

Kao najkreativniji znak zodijaka, umetnost je pravac koji će da hrani vašu dušu i um. Pokušajte da se bavite izradom nakita, slikanjem mrtve prirode, rad sa kolažom ili oslikavanje grnčarije. Na taj način vi čistite svoje misli i svu negativnu energiju. Kada ste napeti vi samo pogledajte u vaše malo umetničko delo i videćete svu lepotu vaše duše i vaše kreativnosti.

Devica

Vi imate analitički um. Ponekad je velika zbrka u vašoj glavi. Teško je tada razvrstati bitno od nebitnog. Čišćenje kroz reči je najbolja opcija. Međutim, kako nismo uvek u stanju sve i svakome da kažemo ono što mislimo, pevanje je za vas idealna opcija. Tada se otvara grlena čakra i vaš um jednostavno čisti naporne i toksične reči, informacije koje imate u sebi.

Vaga

Vi volite lepe stvari i harmoniju. Sklad je nešto što vas pokreće. Ali kao i sve u životu nikada nije baš sve idealno. Baš to što nije idelano vas koči i opterećuje. Ono što pomaže vašem unutrašnjem biću je da napravite spisak "vašeg života" i da navedete sve lepe i negativne stvari. Tada se fokusirate na one lepe kojih svakako ima više. Svaki put kada se vaš um preotereti vi taj spisak izvadite i pogledate i kažete sebi ok sada ću akcenat davati na lepim i skladnim stavrima.

Škorpija

Budući da ste intuitivni znak, često prikupljate energiju drugih. Ono što će prijati vašem unutrašnjem biću je mali ritual kupanje u lekovitim biljkama kao što su matičnjak, tamjan, ruzmarin. Tako ćete vaše telo da oslobodite tuđe negativne energije i vaš odnos prema okolini će se promeniti.Intuicija će biti čista i tačnija, gotovo nepogrešiva.

Strelac

Vlada kukovima, butinama i zadnjicom. Kada ste pod stresom vama se tu nakuplja negativna energija. Ples, trubušni ples je nešto idelano za vas. Vi tada pokrećete te delove tela i ulazite u ravnotežu sa svojim mislima, umom i telom. Probajte, nećete se pokajati.

Jarac

Vi ste vredan radnik i nikada ne odsustvujete sa posla. Sedenje i napor koji ulažete jako je stresan za vaš imuni sistem. Bilo bi poželjno da ustanete ranije i pre posla da popijte na miru kafu u omiljenoj mekanoj bluzi, pročitate dnevne novine i na taj način da opustite misli i da rasterećeni krenete na posao. U povratku izdvojite 20 min za sebe za šetnju kroz park.

Jarac neka vodi uredan život. Vodoliji treba joga, a Ribama kvalitetan san.

Vodolija

Ono što je poklon vašem biću je Joga! Rastezanjem vaših mišića na strunjači pomaže vašem umu, srcu, telu i duhu. Joga će vam pomoći da proširite svoj um i moćićete da se fokusirate na male stvari. Jogu smatrajte vašim poklonom koji neprestajno dajete vašem umu i duši.

Ribe

Vama je jako bitan dobar i kvalitetan san. Prvo je potrebno da nabavite kristal koje je prema vašem horoskopskom znaku. Zatim da lavandu stavite u jastučnicu kako bi vas lagani miris uspavao i na taj način vaše telo će da se opusti i vi ćete utonuti carstvo snova. Jako je bitno da 30 minuta pre spavanja isključite električne urađaje u spavaćoj sobi a na prvom mestu je mobilni telefon.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Mlečni put)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.