Završila je FAKULTET, udala se, dobila dvoje DECE, otvorila FIRMU, a onda je sa 40 odlučila da UNOVČI svoj DEKOLTE!
Iako je imala sasvim lep život i firmu koja je uspešno poslovala, oduvek je bila lepa i zgodna, a često su joj se udvarali mladići koji su bili godište njenog sina, Foto: Printscreen Instagram

kakva priča!

Završila je FAKULTET, udala se, dobila dvoje DECE, otvorila FIRMU, a onda je sa 40 odlučila da UNOVČI svoj DEKOLTE!

Bila je sasvim obična žena do svoje 40 godine

Objavljeno:

Završila je fakultet, udala se, dobila dvoje dece i bavila se nekretninama u firmi koju je otvorila sa mužem.

Iako je imala sasvim lep život i firmu koja je uspešno poslovala, oduvek je bila lepa i zgodna, a često su joj se udvarali mladići koji su bili godište njenog sina. Kako navodi, nikada tome nije pridavala značaj, ali je u svojoj 40. godini dobila ponudu, koju nije mogla da odbije.

Ovoj zgodnoj dami koja je zagazila u petu deceniju ponuđeno je da postane model jednog sajta. Sve joj je to odmah zazvučalo primamljivo, pa je kupila prateću opremu koja joj je bila potrebna: dobar laptop i kameru. Muž joj je puna podrška, jer smatra da svoje telo i treba da pokazuje.

- Nije mi nikada palo na pamet da se povučem, od prvog uključenja koje sam imala 2016. godine. Zarađujem 1.000 dolara (što je oko 100.000 dinara) dnevno i mogu da kažem da je to moj posao iz snova. Nema više odlaska u firmu, već se samo izvučem iz kreveta i upalim kameru.

- Zahvaljujući mom izgledu imam mnogo mušterija, ali morate da imate i čelične živce jer se uvek nađe neko ko će pokušati da vas uvredi da ste prestari ili da treba da nađete pravi posao - zaključila je Ejnsli Divajn u interviju za jedan poslovni sajt.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.