KAKO STARE HOROSKOPSKI ZNACI? Ovan je kao vino, LAV radi na sebi, a nećete verovati ko postaje FATALAN...
U mladosti povučene, u starosti zanimljive!, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

KAKO STARE HOROSKOPSKI ZNACI? Ovan je kao vino, LAV radi na sebi, a nećete verovati ko postaje FATALAN...

Ovi znakovi su kao vino, kroz vreme postaju sve lepši i privlačniji!

Objavljeno:

Ribe

U mladosti su povučene i žive u svom svetu. Kako vreme prolazi imaju više samopuzdanja i počinju da zrače drugom energijom, što ih čini neodoljive za suprotni pol. Njihove zamišljene, i na neki način tužne oči, postaju prave male varnice!

Pošto su sklone umetnosti dosta putuju i upoznaju se sa drugim kulturama i svo to znanje prenose kroz priču na druge ljude.

Ovan

U mladosti je dosta neodmeren i kao da ide glavom kroz zid. Zrele godine mu donose stabilnost i tada povlači ručnu i jako precizno zna kada i zbog čega reaguje. I dalje zadržava onu vatru u očima! Mudri su, ali im ostaje zauvek dečija radoznalost. Kada sazreju postaju odmereniji, ne reaguju na prvu loptu, štede energiju i niko ih više ne može povrediti!

Devica

U mladosti je dosta povučena, drži se naučenih paravila i nekako deluje kruto. Kada skupi sva iskustva i dobro ih posloži u svoje foldere, postaje oličenje pametnog i odmerenog čoveka koji zrači samopuzdanjem i lepotom uma. Postaje sigurna u sebe i pomalo se igra sa umovima ljudi.

Lav

Uvek radi na sebi! Pogotovo u mladosti. Poklanjaju pažnju svom unutrašnjem i spoljašnjem biću. Od rane mladosti koriste skupu i kvalitetnu kozmetiku i kada se sretnu sa svojom generacijom posle dugo vremena uvek je ista konstatacija: "Pa, ti ne stariš"! Takođe i njihovo obrazovanje i karijera je na zavidnom nivou. Svesni su sebe i to jasno i bez srama naglašavaju!

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Mlečni put)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.