NAJVEĆI ZAVODNICI U HOROSKOPU: Vaga je neodoljiva, ali kada Lav osvaja - pamti se ceo život!
Pravi predator među znacima, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

NAJVEĆI ZAVODNICI U HOROSKOPU: Vaga je neodoljiva, ali kada Lav osvaja - pamti se ceo život!

Vaga važi za neodoljiv znak jer će učiniti sve da zavede priapdnicu lepšeg pola, ali...

Objavljeno:

Lav

Pravi predator među znacima. Udvaranje je direktno, glamurozno i sa puno komplimenata. Voli da partnerku ostavi bez teksta, a to postiže skupim poklonima, svojom pojavom i, naravno, inteligencijom. Ništa manje ne traži ni od partnerke.

U stanju je da svu energiju posveti udvaranju

U stanju je da svu svoju energiju i slobodno vreme posveti udvaranju kako bi osvojio svoj "plen". U stanju je da priredi takve trenutke koji večno staju u sećanju.

Muškarci Lavovi važe za velike ljubavnike, dominantne i strastvene osobe.

Vaga

Muškarac Vaga je naveći zavodnik. Obraća pažnju na sve i sve će uraditi da se lepša polovina oseća pored njega kao prava dama. NJegove rekacije su spontane i on ništa ne radi na silu. Jednostavno ta magija zavođenja je u njemu. U spavaćoj sobi je pravi zavodnik, reči su mu pitke.

Uživanje uz Vagu je zagarantovano!

Uživanje pored muškara Vage je zagarantovano pa bila to i šetnja parkom. Voli kada je žena, pre svega dama, kada ima lepo i kulturno ponašanje i da je skladne građe. Vaga nema svoj idelani tip žene (plavuša, crnka, visoka ili niska) njemu je najbitnije da ispred sebe vidi skladnu ženu.

Vodolije

Muškarac Vodolija je nežan i suptilan ljubavnik. On nema "razrađen" plan kako osvaja ženu. Jednostavno, on u trenutku donosi odluku i kreće u osvajanje. Pošto je muškarac budućnosti od njega možete da očekujete bukvalno sve!

Osvaja ženu koja mu probudi "klik", a onda...

Ne vole veze za jednu noć, već duge i ozbiljne odnose. On je intuitivni mušakrac i kod njega na prvom mestu radi hemija kada je privlačenje u pitanju. Retko kada partnerku bira samo prema fizičkom izgledu ( što je slučaj kod Lava) već ta žena mora da ima neku "mistiku" koja u njemu budi tak "klik" i on kreće!

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika
04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Mlečni put)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media